Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СПОРТ


Хенинг Бомел е победител в петия етап от 58-мата Международна колоездачна обиколка на България

Казанлък. Хенинг Бомел от Дрезден, Германия е победител в петия етап Айтос – Казанлък от 58-мата Международна колоездачна обиколка на България, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Стартира шестият етап от 58-мата Международна колоездачна обиколка на България

След петия етап от 58-мата Международна колоездачна обиколка на България жълтата фланелка стана притежание на французинът Тома Бутей от състезателен клуб „Хемус Троян”, след като кметът на община Казанлък Стефан Дамянов официално го награди с нея, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Тър...

продължава>

 

Двама казанлъшки огнеборци ще участват в Световния шампионат за пожарникари и спасители

Казанлък. Христо Пеев и Драгостин Тонев са двамата казанлъчани, които утре ще вземат участие в Четвъртия световен шампионат за пожарникари и спасители, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново Анчо Шишков – началник на Районната служба 'Пожарна и аварийна безопасност" в града на розите. Той е и с...
   

От Казанлък стартира Петия туристически триатлон "Бодлите на розата Екстрем BG 2008"

От Казанлък беше даден стартът на Петия туристически триатлон "Бодлите на розата Екстрем BG 2008". 20-та участници в спортното събитие стартираха точно в 8 часа от площад "Севтополис".

продължава>

 

Спасина 13-та в шампионата на планетата в Австралия

Самолетна авария стана причина за закъснялото с близо седмица завръщане в родината на републиканската ни шампионка по състезателно катерене Спасина Недялкова и треньорът й Никола Недялков от Австралия.

продължава>