Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Община Казанлък въвежда допълнителни мерки за организация на паркирането, чрез новата Наредба №4

Община Казанлък изготви проект на Наредба №4, която регламентира реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на град Казанлък. Новата наредба обединява предишните: Наредба №1 и Наредба №30, които третираха реда за...

продължава>

 

Община Казанлък има готовност за приемане на местни данъци и такси

Община Казанлък е в готовност и считано от 29.01.2016 год. приема плащания за местни данъци и такса за битови отпадъци за 2016 г. През тази година размерът на местните данъци и такса за битови отпадъци се запазва.

продължава>

 

В общината и дневните центрове за деца и възрастни хора с увреждания представят проект за създаване на Работилница за трудотерапия

Разкриването на работилница за трудотерапия към дневните центрове за деца и възрастни хора с увреждания е един от проектите, по който работи екипът на центровете, предаде кореспондент на Радио „Фокус” – Пловдив.

продължава>

 

Летище "Кълвача" край Казанлък се продава за 3.8 млн. лв.

Летателната площадка е собственост на "Летище Кълвача". С приходите от продажбата му ще се покрият вземанията на взискателя "Авиотех" от "Кълвача инвестмънт". Двете дружества са собственост на търговеца на горива Стойчо Кълвачев, който през 2007 г....

продължава>

 

Общински съвет гласува новото ръководство на Фондация "Чудомир"

На заседание Общински съвет, гр. Казанлък гласува и прие освобождаване на старото ръководство и назначаването на нов управителен и контролен съвет на Фондация „Чудомир“.

продължава>

 

Бюджет 2016 на община Казанлък бе приет на второ четене

Бюджетът на община Казанлък за 2016 година бе приет на второ четене на днешното заседание  на ОбС. За предложения от Общинска администрация бюджет гласуваха 31 съветници от общо 37.

продължава>

 

Заповядайте утре вечер на концерта "Таня и приятели" в Младежки дом, град Казанлък

Тя е млада, талантлива и харизматична. Тя е пример, че за да пееш трябва душа и сърце, а не музикално образование. Тя е Таня Мазнева - ученичка от 9 клас в ПМГ "Никола Обрешков", град Казанлък.

продължава>

 

Процедура "Обучения и заетост за младите хора"

От 13.01.2016 г. Агенцията по заетостта стартира схема „Обучения и заетост за младите хора“, в рамките на която ще бъдат осигурени 30 млн. лв. за заплати на младежи до 29 години.

продължава>

 
http://cdn.kmeta.bg/upload/cache/4293c844024dc92645ee2566e6413674.jpg

Временно е преустановена работата по услугата „Регистрация на МПС”

Поради проблем с ел. захранването, временно е преустановена работата по услугата „Регистрация на МПС” в звено РОППССВ – Казанлък. Същата ще се извършва за неопределено време в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора .

продължава>

 

Академичният съвет на ТУ, гр. София гласува "За" откриването на филиал в град Казанлък

Вчера Академичният съвет на Технически университет, гр. София на свое заседание гласува предложението да бъде открит филиал в град Казанлък на Колежа по енергетика и електроника към ТУ.

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък постигна осъдителна присъда от две години и два месеца затвор при строг режим за изнудване на немски гражданин и отнемане на автомобила му

Районна прокуратура-Казанлък постигна осъдителна присъда от две години и два месеца лишаване от свобода при строг режим спрямо Богдан И., на 22 г. от гр. Габрово, обвинен за четири престъпления – изнудване, противозаконно лишаване от владеене на...

продължава>

 

Близо 900 лева бяха набрани за очна операция на 16-годишния Дончо на благотворителен концерт в негова чест

Близо  900 лв. бяха събрани на благотворителния концерт за 16-годишния Дончо, който бе организиран в Казанлък.

продължава>

 

Община Казанлък удължава срока за прием на документи от кандидати за медицински специалисти

В изпълнение на дейностите по проект „Нови възможности за грижа“ ще се наемат медицински специалисти с професионална квалификация  „Медицинска сестра“ или „Медицински фелдшер“, които могат да извършват професионални дейности, определени в Наредба №...

продължава>

 

Община Казанлък съветва: Преминавайте с повишено внимание край сградите заради снеготопенето

Поради покачването на температурите днес и през следващите дни се очаква топене и падане на лед и снежни маси от покриви и навеси.

продължава>

 

Пътната обстановка в Старозагорска област е спокойна

В общините Мъглиж, Николаево и Гурково вали слаб сняг. Около 05:45 ч. тази сутрин от ОПУ Велико Търново са поискали да бъде преустановено движението на автомобили над 12 т на прохода Хаинбоаз, но от 7 ч. сутринта движението отново е без ограничения...

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък извършва проверка по изнесени данни за търговия с български бебета в Гърция

Днес, 25 януари 2016 г., Районна прокуратура-Казанлък се самосезира по повод изнесени данни за продажба на български бебета в Гърция в журналистическо разследване в предаването „Ничия земя“ по Нова телевизия.

продължава>

 

Благотворителен концерт в подкрепа на ученик със зрителни увреждания

На 25-ти януари от 19:00 ч. в Младежки дом гр. Казанлък ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Дончо - десетокласник със зрителни увреждания.

продължава>

 

Кметът на Община Казанлък дари компютър на АГ-отделението към МБАЛ „Проф. д-р Христо Стамболски“

По случай 21 януари – Деня на родилната помощ, кметът на Община Казанлък Галина Стоянова и зам.-кметът Лилия Цонкова посетиха Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Проф. д-р Христо Стамболски“, гр. Казанлък.

продължава>

 

Министерски съвет отпусна 500 000 лв. за Музея на розата в град Казанлък

Днес на заседание Министерски съвет одобри постановление за допълнителни трансфери в размер на 1 040 000 лв. по бюджетите на три общини. 500 000 лева от тези средства ще бъдат отпуснати на Община Казанлък за довършването на Музея на розата в града....

продължава>

 

Фонд за подпомагане на млади лекари - специализанти

Фондът  за подпомагане на млади лекари специализанти е на стойност 30 хил. лв.  и се въвежда за първа година.

продължава>

 
plugins/content/imagesresizecache/8e182f8f2f1c9cbf19f809111aff7936.jpeg

Бюджет 2016 на община Казанлък бе приет на първо четене

Бюджетът  на община Казанлък за 2016г. бе представен на днешното заседание на ОбС от кмета Галина Стоянова. За 2016г. той е  в рамките на 42 млн. 865 хил. 127 лв.

продължава>

 

Община Казанлък започва процедура по изземване на общински жилища от наематели с просрочени дългове

От днес (20.01.2016 година) Община Казанлък започва процедура по изземване на общински жилища от наематели с просрочени задължения по наем.

продължава>

 

В Младежки дом гр. Казанлък ще бъдат представени възможностите за заетост по „Обучение и заетост за младите хора“

На 21.01.2016 г. от 10:00 часа в залата на Младежки дом, гр. Казанлък, Областен информационен център Стара Загора ще  проведе информационна среща – практически семинар за работа с информационната система за управление и наблюдение /ИСУН 2020/.

продължава>

 

Двама казанлъчани в Пожарникар на годината

На 19.01.2016г. в сградата на РСПБЗН – Стара Загора беше проведен областния етап от ежегодния Национален конкурс „Пожарникар на годината”.

продължава>

 

Държавата ще отпусне средства за довършването на Музея на розата в град Казанлък

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова обяви, че в сряда се очаква Министерски съвет да излезе с постановление за целево финансиране от държавния бюджет за доизграждане на Музея на розата. „Искам да благодаря на премиера, че този проект се прием...

продължава>

 
Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Работа


ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Банер