Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Мащабно почистване на парк „Тюлбето”

Мащабно почистване на растителност започна от началото на седмицата  в парк „Тюлбето” в Казанлък. Почистването се извършва в рамките на съвместен проект между Общината  и една от дървопреработващите фирми в Казанлък и е  в резултат на подадени с...

продължава>

 

Обявена е грипна ваканция за училищата в област Стара Загора

От 09.02.2016 г. до 12.02.2016 г. включително със заповед на министъра на образованието и науката е обявена грипна ваканция за училищата в област Стара Загора. За сега в Община Казанлък остават да работят всички детски заведения.

продължава>

 

Повече от 12 хиляди души посетиха ледената пързалка в Казанлък

Демонтират ледената пързалка в град Казанлък. В продължение на три месеца тя бе разположена на площад „Севтополис“, където всички гости и граждани на града имаха възможност да карат кънки на лед.

продължава>

 

Михаил Михайлов заема длъжността заместник кмет в ресор „Икономика, инвестиции и собственост“

Финансистът Михаил Михайлов заема длъжността заместник кмет в ресор „Икономика, инвестиции и собственост“.

продължава>

 

Инженер Кънчо Христов ще оглави нов отдел в администрацията на Казанлък

Строителният инженер Кънчо Христов е единственият допуснат до интервю и събеседване с общинска комисия кандидат за поста началник отдел "Инвестиционни проекти с външно финансиране" в новата структура на общинската администрация на Казанлък.

продължава>

 

Влизането в полуразрушената сграда на паметника Бузлуджа е забранено

За пореден път днес служители на Областна администрация поставиха предупредителни табели в района на паметника на връх Бузлуджа. Надписите на тях категорично предупреждават, че влизането в полуразрушената сграда е забранено. Забраната е заради опас...

продължава>

 

Сняг и бурен вятър на Шипка

Всички пътища в областта са почистени и опесъчени. На прохода Шипка снежната покривка е около 30 см., духа бурен вятър.

продължава>

 

Община Казанлък въвежда допълнителни мерки за организация на паркирането, чрез новата Наредба №4

Община Казанлък изготви проект на Наредба №4, която регламентира реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на град Казанлък. Новата наредба обединява предишните: Наредба №1 и Наредба №30, които третираха реда за...

продължава>

 

Община Казанлък има готовност за приемане на местни данъци и такси

Община Казанлък е в готовност и считано от 29.01.2016 год. приема плащания за местни данъци и такса за битови отпадъци за 2016 г. През тази година размерът на местните данъци и такса за битови отпадъци се запазва.

продължава>

 

В общината и дневните центрове за деца и възрастни хора с увреждания представят проект за създаване на Работилница за трудотерапия

Разкриването на работилница за трудотерапия към дневните центрове за деца и възрастни хора с увреждания е един от проектите, по който работи екипът на центровете, предаде кореспондент на Радио „Фокус” – Пловдив.

продължава>

 

Летище "Кълвача" край Казанлък се продава за 3.8 млн. лв.

Летателната площадка е собственост на "Летище Кълвача". С приходите от продажбата му ще се покрият вземанията на взискателя "Авиотех" от "Кълвача инвестмънт". Двете дружества са собственост на търговеца на горива Стойчо Кълвачев, който през 2007 г....

продължава>

 

Общински съвет гласува новото ръководство на Фондация "Чудомир"

На заседание Общински съвет, гр. Казанлък гласува и прие освобождаване на старото ръководство и назначаването на нов управителен и контролен съвет на Фондация „Чудомир“.

продължава>

 

Бюджет 2016 на община Казанлък бе приет на второ четене

Бюджетът на община Казанлък за 2016 година бе приет на второ четене на днешното заседание  на ОбС. За предложения от Общинска администрация бюджет гласуваха 31 съветници от общо 37.

продължава>

 

Заповядайте утре вечер на концерта "Таня и приятели" в Младежки дом, град Казанлък

Тя е млада, талантлива и харизматична. Тя е пример, че за да пееш трябва душа и сърце, а не музикално образование. Тя е Таня Мазнева - ученичка от 9 клас в ПМГ "Никола Обрешков", град Казанлък.

продължава>

 

Процедура "Обучения и заетост за младите хора"

От 13.01.2016 г. Агенцията по заетостта стартира схема „Обучения и заетост за младите хора“, в рамките на която ще бъдат осигурени 30 млн. лв. за заплати на младежи до 29 години.

продължава>

 
http://cdn.kmeta.bg/upload/cache/4293c844024dc92645ee2566e6413674.jpg

Временно е преустановена работата по услугата „Регистрация на МПС”

Поради проблем с ел. захранването, временно е преустановена работата по услугата „Регистрация на МПС” в звено РОППССВ – Казанлък. Същата ще се извършва за неопределено време в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора .

продължава>

 

Академичният съвет на ТУ, гр. София гласува "За" откриването на филиал в град Казанлък

Вчера Академичният съвет на Технически университет, гр. София на свое заседание гласува предложението да бъде открит филиал в град Казанлък на Колежа по енергетика и електроника към ТУ.

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък постигна осъдителна присъда от две години и два месеца затвор при строг режим за изнудване на немски гражданин и отнемане на автомобила му

Районна прокуратура-Казанлък постигна осъдителна присъда от две години и два месеца лишаване от свобода при строг режим спрямо Богдан И., на 22 г. от гр. Габрово, обвинен за четири престъпления – изнудване, противозаконно лишаване от владеене на...

продължава>

 

Близо 900 лева бяха набрани за очна операция на 16-годишния Дончо на благотворителен концерт в негова чест

Близо  900 лв. бяха събрани на благотворителния концерт за 16-годишния Дончо, който бе организиран в Казанлък.

продължава>

 

Община Казанлък удължава срока за прием на документи от кандидати за медицински специалисти

В изпълнение на дейностите по проект „Нови възможности за грижа“ ще се наемат медицински специалисти с професионална квалификация  „Медицинска сестра“ или „Медицински фелдшер“, които могат да извършват професионални дейности, определени в Наредба №...

продължава>

 

Община Казанлък съветва: Преминавайте с повишено внимание край сградите заради снеготопенето

Поради покачването на температурите днес и през следващите дни се очаква топене и падане на лед и снежни маси от покриви и навеси.

продължава>

 

Пътната обстановка в Старозагорска област е спокойна

В общините Мъглиж, Николаево и Гурково вали слаб сняг. Около 05:45 ч. тази сутрин от ОПУ Велико Търново са поискали да бъде преустановено движението на автомобили над 12 т на прохода Хаинбоаз, но от 7 ч. сутринта движението отново е без ограничения...

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък извършва проверка по изнесени данни за търговия с български бебета в Гърция

Днес, 25 януари 2016 г., Районна прокуратура-Казанлък се самосезира по повод изнесени данни за продажба на български бебета в Гърция в журналистическо разследване в предаването „Ничия земя“ по Нова телевизия.

продължава>

 

Благотворителен концерт в подкрепа на ученик със зрителни увреждания

На 25-ти януари от 19:00 ч. в Младежки дом гр. Казанлък ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Дончо - десетокласник със зрителни увреждания.

продължава>

 

Кметът на Община Казанлък дари компютър на АГ-отделението към МБАЛ „Проф. д-р Христо Стамболски“

По случай 21 януари – Деня на родилната помощ, кметът на Община Казанлък Галина Стоянова и зам.-кметът Лилия Цонкова посетиха Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Проф. д-р Христо Стамболски“, гр. Казанлък.

продължава>

 
Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 28.04.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.78941 BGN (down) 1 GBP = 2.31533 BGN (down) 1 CHF = 1.80577 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> КИНО ИСКРА >>> ГАЛЕРИЯ ИСКРА 4 >>> ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ >>> МУЗЕЙ ИСКРА >>> МУЗЕЙ НА ФОТОГРАФИЯТА >>> БИБЛИОТЕКА ИСКРА >>> КЪЩА-МУЗЕЙ ЧУДОМИР >>> ДОМ ПЕТКО СТАЙНОВ >>> ЧИТАЛИЩЕ ИСКРА >>> ВОЕНЕН КЛУБ >>> ДК АРСЕНАЛ >>> ШИПКОВАТА КЪЩА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ 2014 >>> ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> ФК" Розова долина"