Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

30 години отбеляза Детската млечна кухня в Казанлък


Казанък. 30 години от създаването си отбеляза Детската млечна кухня в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

Осигурени за средствата за 2009 година по програма „Баба и внуче" на Дома за деца в Бузовград

Казанлък. 20 000 лева са осигурените средства за 2009 година по програмата „Баба и внуче", по която работи вече трета година Домът за медико-социални грижи в село Бузовград, община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново ....

продължава>

 

3 000 са болните от диабет в казанлъшкия регион

Казанлък. 3 000 са болните от диабет в района на общините Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Николаево и Гурково, посочи за радио "Фокус" –Велико Търново д-р Мария Лучева – ендокринолог от града на розите.

продължава>

 

Среща по организиране на Международен симпозиум за географското значение в България се проведе тук

Казанлък. Среща по организиране на Международен симпозиум за географското значение в България се проведе в Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Представяне на общинската стратегия за демографско развитие 2008 – 2020

Казанлък. Кръгла маса на тема „Представяне на общинската стратегия за демографско развитие 2008 – 2020" организира община Казанлък на 18-ти този месец, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Експерти от БАН направиха оценка на щетите при разкопаната от иманяри могила край Казанлък

Казанлък. Оценка на щетите при разкопаната от иманяри надгробна могила в района на казанлъшкото село Долно Изворово в местността Кушльовец направиха д-р Георги Нихризов от Археологически институт с музеи към БАН, и археолог Красимира Стефанова,...

продължава>

 

Клубът на жените в Кънчево участва в среща на Дамските клубове от Южна България

Казанлък. Дамите от клуба в село Кънчево, община Казанлък взеха участие в срещата на Дамските клубове от Южна България, научи кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Филм за живота на Христина Морфова могат да видят казанлъчани

Казанлък. Филм за живота на оперната прима от Стара Загора Христина Морфова, прочула България по света, вече е факт. Той е дело на журналистката от БТА Румяна Лечева и режисьорът Петър Бахнев.

продължава>

 

Селски кмет от казанлъшко пълни дупки по улиците с пари на бизнесмени

Казанлък. Кметът на казанлъшкото село Ясеново започна запълването на дупки по пътя Шейново – Ясеново с пари на местни бизнесмени, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Осинови си куче!

Казанлъчани вече могат да си осиновят куче от приюта за бездомни четириноги.  В приюта са подготвили и специални осиновителни писма, за всеки който осигурява нов дом за животното.

продължава>

 

Рекорден брой отсъстващи ученици показват проверките на РИО

Среща на кметове на общини, представители на дирекциите "Социално подпомагане" и директори на училища от област Стара Загора организира на 13 ноември Регионалният инспекторат по образованието. 

продължава>

 

Спечелен проект в ОУ "П. Хилендарски"

ОУ „Паисий Хилендарски" е едно от двете училища в областта спечелили проект на Министерството на образованието по оперативната програма „Ритуализация на училищния живот".

продължава>

 

Чехи възстановяват стара традиция в Долината на розите

Заместник- посланикът на Чешката републикаВ България Ярослав Камас засади орехово дърво в казанлъшкото село Хаджидимитрово.

продължава>

 

Започва санитарна сеч в парк „Тюлбето" в Казанлък

Казанлък. Санитарна сеч на болните дървета в парк „Тюлбето" в Казанлък започва до края на тази седмица общината, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Казанлък има представител в Управителния съвет на Регионалното сдружение за управление на отпадъците

Казанлък. Община Казанлък вече има свой представител в Управителния съвет на Регионалното сдружение за управление на отпадъците в Стара Загора, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Казанлъшките общински съветници продължават посещенията си в населените места

Казанлък. Общинските съветници в Казанлък продължават инициативата си по посещение на населените места в общината и запознаване с проблемите на хората там, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Ученически клуб „Милосърдие" учредиха в казанлъшко училище

Казанлък. Официалното учредяване на ученическия клуб „Милосърдие" в Казанлък вече е факт, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Заместник-посланикът на Чехия пристига в Казанлък

Заместник- посланикът на Република Чехия в България Ярослав Камаз се очаква да пристигне в Казанлък, където в 12:00 часа е предвидена среща с кмета на община Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Галина Стоянова: Подписаният меморандум между Община Казанлък и ООН

Казанлък. „Подписаният меморандум за разбирателство между Община Казанлък и Програма за развитие на ООН за прилагане на Демографската стратегия няма да е само лозунг, а работещ документ", заяви за радио "Фокус" –Велико Търново Галина Стоянова – с...

продължава>

 

ДАНС разби организирана престъпна група за фалшиви документи за самоличност във Варна

Варна. Във Варна е задържана организирана престъпна група, която се е занимавала с изработка на неистински документи за самоличност, съобщиха от пресцентъра на ДАНС.

продължава>

 

РИОСВ - Стара Загора задължи казанлъшкия кмет да почисти градско сметище

Десет дни има община Казанлък, за да почисти нерегламентираното сметище  в ж.к. "Изток", около пространството на блокове 23 и 26.   Това  разпорежда в специално писмо до Разпореждането е на база извършена проверка от екоексперти, след репортаж на...

продължава>

 

Шест проекта на община Казанлък са одобрени на първи етап пред МРРБ

Казанлък. Община Казанлък е подала шест проекта, с които да кандидатства по оперативна програма „Регионално развитие" към Министерството на регионалното развитие и благоустройството, научи кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

След 12-ти ноември започват проверки на изпълнението на обектите в община Казанлък

Казанлък. След 12-ти този месец временната комисия към Общински съвет –Казанлък започва проверки на изпълнението на обектите в общината, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Предложили сме зам.-кмет от БСП-Казанлък, но нямаме отговор от кмета

Казанлък. „Предложили сме на кмета на Казанлък, заместник-кмет от БСП Милка Енчева, но все още нямаме писмен отговор от него”, заяви на пресконференция председателят на Общинския съвет на партията в града на розите Иван Гороломов, предаде кореспо...

продължава>

 

Преструктуриране на основните партийни организации искат от Общинското ръководство на БСП-Казанлък

Казанлък. Преструктуриране на основните партийни организации и по-голяма работа с тях е необходима за успешното развитие на БСП-Казанлък, заяви на пресконференция преизбраният вчера за председател на Общинския съвет на местната структура Иван Гор...

продължава>

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: