Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

35 000 лева са нужни за изграждане на канализация в село Дунавци в община Казанлък

Казанлък. 35 000 лева са необходими за изграждането на канализация в село Дунавци, община Казанлък, съобщи кметът Величко Станчев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Кръгла маса по проблемите на ромите бе открита в Казанлък

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов в присъствието на Баки Хюсеинов – национален координатор по десетилетието на ромското включване и Георги Кръстев – директор направление „Национален съвет за сътрудничество по етническите въпроси"...

продължава>

 

Монтираха коледната елха в Казанлък

Казанлък. 13 –метрова коледна елха монтират служителите от звено „Сметосъбиране, сметопочистване и третиране на твърди битови отпадъци" в община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Баки Хюсеинов: Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите

Казанлък. „Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите", заяви в Казанлък по време на кръгла маса по тема: „Добри практики за ограмотяване и квалификация на млади и възрастни роми" Баки Хюсеинов - национален к...

продължава>

 

Медиите да плащат- иска Общината в Казанлък

Да бъде въведена такса от 250 лева за медийно отразяване на всяко едно туристическо събитие или празник, организирани от община Казанлък.

продължава>

 

Снабдени с отопления за зимния сезон са всички детски градини в Казанлъшко

Казанлък. Осигурено е отоплението за всички детски ясли и градини на територията на община Казанлък, заявиха за радио "Фокус" –Велико Търново от общинска администрация.

продължава>

 

Искат увеличение на таксите за детски ясли и градини в Казанлък

Казанлък. От общинска администрация предлагат месечната такса за посещение в детските ясли и градини в Казанлък да се повиши с 10 лева, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

С 45 тона сол и 50 куб.м. пясък разполага казанлъшкото звено по поддръжка на пътищата през зимата

Казамлък. С 45 тона сол и 50 куб.м. пясък разполага звено „Сметопочистване, сметосъбиране и третиране на твърди битови отпадъци" в община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Температурен рекорд в Казанлък

Днес беше най- топлият ден за декември през последните 16 години.В 14 часа в наблюдателния пункт към Метеорологичната станция в Стара Загора бе отчетен абсолютен температурен рекорд - 18 градуса по Целзий.  Според статистиката на БАН средно месеч...

продължава>

 

Близо 2000 души в неравностойно положение са обхванати от проекта СЕЙН

София. Близо 2000 души в неравностойно положение са обхванати от проекта „Социални услуги в замяна на нови работни места" (СЕЙН) от 2002 година до сега.

продължава>

 

Р. Христов: Голямата опасност пред Десницата е да се маргинализира

Всички десни партии да работят за привличане отново като гласоподаватели на близо 900 хиляди разочаровани избиратели на десните.

продължава>

 

Обсъждат въпроса за разделно сметосъбиране в Казанлък

Казанлък. Въпросът за разделното събиране на отпадъци в Казанлък бе обсъден от кмета на общината Стефан Дамянов и представител на фирма за разделно сметосъбиране за регион Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Ремонтни действия в базата на Морски клуб "Севт ІІІ"

Казанлъшкият морски клуб „Севт ІІІ” е започнал реконструкцията на базата си на язовир „Копринка”, съобщи ръководителят на клуба Кольо Радуков.

продължава>

 

Община Казанлък спечели два големи проекта, променящи облика на града

МОСВ (Министерство на околната среда и водите) одобри Интегрираният  воден проект на Община Казанлък на стойност 6 422 400 лева

продължава>

 

Общинска комисия избира спортиста и отбора на годината

До края на седмицата спортните клубове от Казанлък ще трябва да направят своите номинации за спортист на годината.

продължава>

 

ГЕРБ-Казанлък представи новото си ръководство

Общинската структура на ГЕРБ в Казанлък представи новото си ръководство, чийто председател е Иван Кьосев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Д-р Маналова: Опастността от закриване на болницата остава

Има опасност. Така отговори на репортерски въпрос д-р Кети Маналова – назначена за временен управител на МБАЛ- Казанлък .

продължава>

 

Разследват далавера с парите от уличните ремонти в Община Казанлък

Сериозни разминавания между изписани и платени суми по обекти от инфраструктурата на Казанлък и реално вложени пари в различни участъци констатира по време на поредното си заседание Временната комисия от общински съветници, оторизирана да провери...

продължава>

 

Нови данъци в Казанлък?

С близо 5500 лева ще се увеличи данъчната оценка за следващата година на най- разпространените жилища в Казанлък- двустайни апартаменти от 68 кв. метра , във втора зона.

продължава>

 

"Техническа грешка" скара кмет и съветници в Казанлък

Да се поправи “техническата грешка” по отношение на решението на Общинския съвет от 30-ти октомври, свързано с отчета за касовото изпълнение на бюджета за първото полугодие.

продължава>

 

Д-р Кети Манолова временно ще ръководи казанлъшката болница

Общинският съвет на Казанлък утвърди д-р Кети Маналова за временно изпълняващ длъжността управител на МБАЛ "Д-р Христо Стамболски".

продължава>

 

Съветниците гласуваха за промяна в Общия устройствен правилник на града

Общинските съветници решиха да се изработи проект, с който да се промени Общия устройствен план на Казанлък. В него ще се включат и входовете от и към София, яз. "Копринка", Стара Загора, Шипка, селата Енина и Бузовград и Казанлъшки минерални бан...

продължава>

 

С година закъснение газифицират ПГ "Иван Хаджиенов"

От началото на отоплителния сезон учебните занятия в ПГ „Иван Хаджиенов” започват и приключват на студено.

продължава>

 

Съкратиха икономическия директор на казанлъшката болница

Съкратен е щата на икономическия директор на МБАЛ-Казанлък Димитър Аспарухов. Новината бе потвърдена от управителя на болницата в оставка д-р Христо Христов.

продължава>

 

Над 81 000 закрити работни места

81 000 работни места в България вече са закрити като резултат от световната икономическа криза. Това обяви в Казанлък народният представител от Коалиция за България Иван Гороломов.

продължава>

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: