Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

На калпави политици бюлетините им пречат

Днес в Народното събрание приеха на първо четене новият Изборен кодекс. Тройната коалиция отново отряза единственото демократично право на гражданите - правото да гласуват. Мая Манолова се гордее със своето творение и започна да ръси глупости от трибуната на Парламента, забравяйки че именно по неин сигнал не само прокуратурата, но и цялата ни държава стана за смях. Тя казва че никога няма да има "костинбродски" бюлетини, които "да върнат ГЕРБ на власт". Нормално е Мая Манолова да навлезе в критическата възраст и да страда от избирателно-частична амнезия. Тя не казва, откъде е получила сигнала за тези бюлетини и защо акцията на прокуратурата бе публично показана директно по една от медиите на Длеян Пеевски. Нито пък обясни на своите избиратели, какви са й връзките с олигарсите и шефовете на организираната престъпност. Повтаря като счупена грамофонна плоча, че никога Бойко и Цветанов няма да са във властта. Да ам не! Какъв беше целият резултат от тази скъпоструваща на данъкоплатците акция в една частна печатница? Нула! Оказа се че целият ресурс, който мафията вложи в Мая Манолова отиде на вятъра. Всички разбраха, че съдът реши да глоби един държавен чиновник заради липсата на контрол. Балонът че ето виждате ли ГЕРБ ще спечели изборите и ще управлява се спука. Вотът на хората бе подменен не с бюлетините от Костинброд, а с парите на Пеевски, които раздаде на голямото събрание в Крън.

 

В момента ГЕРБ е спечелила изборите с най-много гласове, но е в опозиция. Управляват ни бездарни марионетки, служещи на олигархията. Народът се вдигна, ауправляващите си зариха главите в пясъка и се правят на глухи. Веднага приближени до БСП и ДПС, никому не известни граждански организации се включиха в "изработката" на Изборния кодекс, който повече прилича на сталински декрет и подкрепя управляващите да останат на власт. Сега Мая е ощастливена. Но докога все още не се знае. Тя пророкува че ГЕРБ никога няма да се върне на власт, но да не се окаже обратното.Както се случи с балонът от Костинброд. Колкото и да врачува на бюлетини, изгледа предсказанието на Мая няма да се сбъдне.Защото народът отдавна се е произнесъл, че на калпавите политици им пречат бюлетините.

Радио Севтополис

 
Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 20.11.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.66016 BGN (up) 1 GBP = 2.19904 BGN (up) 1 CHF = 1.67509 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"