Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Кметът Галина Стоянова се срещна с участнички в конкурса „Царица Роза 2013“

26 момичета от средните училища в Казанлък, които през настоящата година са абитуриентки, се срещнаха днес с кмета на община Казанлък Галина Стоянова.

Красиви и очарователни, те са заявили своето желание да се участват в конкурса спектакъл „Царица Роза“. Момичетата са от ПМГ „Никола Обрешков“, СОУ „Екзарх Антим І“, ХГ „Св.св. Кирил и Методий“, Гимназия „Петко Стайнов“, Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт, Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм и Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов“.

Царица Роза ‘2012 Нели Славова, подгласничката на Царица Роза ‘2011 Боряна Назърова - модел и лице на „Хайлайф“ за 2012 г.,  Антония Драганова и служители в отдел „Култура и туризъм“ в община Казанлък проведоха поредица от срещи с абитуриентки от училищата в община Казанлък. За десет дни  - от
25 март  до 2 април 2013 г. те се срещнаха  момичетата, които завършват тази година своето средно образование. 26 абитуриенти заяви своето желание да се явят на уникалния за България конкурс „Царица Роза“ и всяка една от тях има шанса да стане победителка.

 Основната цел на този конкурс е да бъде показана красотата на българката в нейната роля на Царица на цветята. А Казанлък е центърът на България и столица на Долината на розите и тракийските царе. Затова неслучайно казанлъшки момичета носят царската корона.

Кметът Галина Стоянова поздрави момичетата за тяхното желание да се включат в този вълнуващ спектакъл на младостта и красотата и ги призова да приемат това не като състезание, а като възможност да се опознаят, да се подкрепя и да се забавляват.

След първата си среща заедно и с кмета на община Казанлък момичетата ще се съберат отново на 18 април в 12.00 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4.  За да протече подготовката им в конкурса вълнуващо и незабравимо, Община Казанлък е подготвила специална програма за тях от 18 април до самия конкурс. Финалът ще се състои на 10 май 2013 г. от 19.00 часа в голямата зала на ДК „Арсенал“.

 

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 20.11.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.66016 BGN (up) 1 GBP = 2.19904 BGN (up) 1 CHF = 1.67509 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"