Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Сезонът на подаръците в “ Би Би Си Кейбъл”

Сезонът на подаръците с  “ Би Би Си Кейбъл” е открит! Всеки месец 10 от редовните абонати на “ Би Би Си Кейбъл” на “Основен “ пакет  имат шанса да спечелят подарък – 3 месеца безплатно ползване на “Филмов“ пакет, на цената на “Основен”.  Условието:  платени в срок месечни вноски.

Имената на 10-те късметлии ще се определят чрез томбола. Повече програми, за по-малко пари. Плащаш по-малко, гледаш повече! И още подаръци от “ Би Би Си Кейбъл”. Всеки един абонат, сключил договор за втора услуга, има шанс да спечели 3 безплатни месечни вноски за двете услуги. Имената на 10-те късмeтлии  всеки месец ще се теглят с томбола.

И още Бонуси за нови абонати от “ Би Би Си Кейбъл”. Това не е за изпускане! Стани сега абонат на кабелна телевизия от “ Би Би Си Кейбъл” и спечели цифров приемник. Всеки месец, новите абонати на кабелна телевизия от “Би Би Си Кейбъл” имат шанс да спечелят един от 20-те осигурени от кабелния оператор цифрови приемници.
Имената на щастливците ще се определят чрез томбола.  
 

Повече информация за пролетната томбола ще получите в Клиентските центрове на “Би Би Си Кейбъл”в Казанлък, Крън и Енина, както и на телефони:

0893 61 00 55, 0896 26 21 62  или на 0431/ 621 62

Начало на промоциите е 15-ти април. Първо теглене на печелившите в периода  13-17-ти май

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: