Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Николай Терзиев е шести, а Александър Минчев - девети в кандидат-депутатската листа на "Коалиция за България" в региона

„Коалиция за България" регистрира в Районната избирателна комисия листата на кандидатите за народни представители в 27-и Старозагорски многомандатен избирателен район. Както вече е известно, водач е председателят на БСП и президент на Партията на европейските специалисти Сергей Станишев.

Според приетия на заседание на Националния съвет на партията окончателен вариант втори е директорът на Бюрото по труда в Стара Загора Георги Гьоков, следван от Георги Анастасов, представител на коалиционния партньор Партия "Български социалдемократи".
Четвърта е юристката Мариана Тотева от Раднево, пети – председателят на ОбС на БСП в Павел баня Атанас Пъдев, шести – кметът на Шейново и председател на Младежкото обединение в Казанлък Николай Терзиев.На седмо място е Гено Генов – зам.-председател на партията в Чирпан, след него е представителят на ПП „Нова зора" Николай Атанасов, девети е председателят на общинската организация на социалистите в Казанлък Александър Минчев, десети – Румен Димитров, 11-та – Милена Барекова от Казанлък и 12-та – Боряна Генова.
Средната възраст на кандидатите е 44 години. Най-млада – на 24, е Боряна Генова, възпитаничка на Московския държавен институт за международни отношения, най-възрастен – 70-годишният Николай Атанасов. С икономическо образование са четирима, с инженерно – трима. В листата има един адвокат, един психолог, двама са завършили международни отношения, един – публична администрация. Повечето от кандидатите имат допълнителни квалификации.
Листата ще бъде представена офицално през следващата седмица в присъствието на водача Сергей Станишев.

 

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: