Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

НДСВ–Казанлък отпразнува с децата на село Овощник първи юни

По повод 1 юни – Деня на детето представители на НДСВ поздравиха малчуганите от детска градина „Слънчо” и учениците от ОУ „Свети Кирил и Методий” в град Шипка, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

Всяко дете получи подарък лично от координатора на казанлъшката структура Юлияна Палазова. „Образованието винаги е било приоритет за нас. Заедно сме решавали проблемите на града и сме работили за развитието на детската градина и училището. Занапред можете да разчитате на НДСВ”, с тези думи Палазова се обърна към всички, събрали се в читалището в град Шипка, където повече от час продължи празничната програма за 1 юни.
Това не е единствената инициатива на политическа партия НДСВ. Казанлъшката структура предвижда още много срещи по населените места в общината, за да могат хората да изкажат проблемите си и на 21 юни, когато са изборите за общински съветници, да гласуват с бюлетина номер 17 за листата на НДСВ и заедно в бъдеще да работят за развитието на община Казанлък.

 


С пасти за първи юни - Деня на детето, политическа партия НДСВ – Казанлък зарадва днес децата от ОДЗ „Иглика” в село Овощник, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново. В знак на благодарност малчуганите поздравиха гостите, координаторът на НДСВ Юлияна Палазова и кметът на селото Иван Колев, с песнички и танци. Децата от детската градина предстои да вземат участие в предстоящата Асамблея „Знаме на мира”, която ще се проведе на 7 този месец от 11.00 часа на площад „Севтополис”. Малчуганите ще се представят с детска песен и рисунка на асфалт.
Координаторът на НДСВ Юлияна Палазова пожела на всички тях успех и весело лято.
НДСВ ще участва в местните избори за общински съветници в Казанлък на 21 юни с бюлетина номер 17. Кандидатите за съветници в Местния парламент се ангажират да работят за осигуряване на достъпно, модерно и конкурентно здравеопазване, за възвръщане възрожденското уважение към учителите, подобряване пътната инфраструктура в община Казанлък и други.

 

 Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: