Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Младият фотограф Иван Бонев откри своя дебютна изложба

Последната вечер на Ноември във Военния клуб беше открита фотоизложба на тема: "Градът, в който живея - частица от обединена Европа" по случай 5 годишнината от членството на България в ЕС. Изложбата е организирана от Европейски информационен център „Европа директно“ – Стара Загора и  със съдействието на Община Казанлък.
Събитието е част от Годишната програма 2012 на общински офис на „Европа директно“ - Казанлък и представя авторски фотографии на Иван Бонев, създател на информационен портал „Казанлък инфо“ и оператор в местната телевизия Пресс ТВ. В нея са показани 30 фотографии снимани през периода 2007 - 2012 година от младият автор, като повечето от тях не са публикувани още в галерията на сайта. Изложбата представя развитието на Казанлък през годините на членството на България в ЕС. Повечето фотоси са на обекти построени или реставрирани през този период. Има снимки от дейността на европейските доброволци, работили в нашият град по проекти, реализирани съвместно с МЦР "Взаимопомощ" от градът на розите.

"Всяка една снимка е спомен от дадено събитие и е особено ценна за мен" - заяви пред Радио Севтополис фотографът Иван Бонев.

Изложбата е отворена за посещения до 7 декември. Казанлъчани могат да се запознаят с европейската история на своя град всеки делничен ден във фоайето на Военен клуб.

Текст: Радио "Севтополис"

Снимки: 30.11.2012 - Изложба: "Градът, в който живея – частица от обединена Европа"

Казанлък инфо изказва специални благодарности на: Румяна Грозева - Европейски информационен център "Европа директно" Стара Загора, Диана Петрова - координатор общински офис Казанлък и Бедрос Азинян - технически съветник.

 
Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Работа


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 19.01.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.59594 BGN (down) 1 GBP = 2.21335 BGN (down) 1 CHF = 1.6634 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците: