Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

НОВ ТИП ТРЕНИНГОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАЗГРЪЩАНЕ НА ТВОРЧЕСКИЯ ПОТЕНЦИАЛНОВ ТИП ТРЕНИНГОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАЗГРЪЩАНЕ НА ТВОРЧЕСКИЯ ПОТЕНЦИАЛ

НОВ ТИП ТРЕНИНГОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАЗГРЪЩАНЕ НА ТВОРЧЕСКИЯ ПОТЕНЦИАЛ,
което използва един от най-ефективните съвременните методи в модерната практическа психология –
 
Интензивен тренинг семинар   
ще бъде проведен на 20-21 ноември  в Казанлък
от психолозите
Елеонора Златинова и Росица Стефанова –
координатори и водещи на българския филиал на школата по  СИМОРОН в София
преминали пълен курс на обучение при създателите на Симорон – Петра и Петр Бурлани


 
Това е психология на третото хилядолетие базирана на принципите на деконструкцията на старите и конструиране на принципално нови вътрешни и външни позитивни алтернативи. Отстрани, през очите на  обикновените хора изглежда като бързо, лесно и приятно изпълняване на собствените желания, но всъщност, е висш пилотаж с използване на най-новите психо-социални технологии.
За повече от четвърт век от съществуването на Симорон, нейните създатели са успели да превърнат системата в една от най-ефективните и приятни за практикуване съвременни школи за личностна промяна. За днешният рационален човек, който иска да разбере всичко и да го осмисли по логичен начин, стилът и моделът на работа на Симорон изглежда трудно обясним и затова не рядко на системата се приписват магически способности, а практикуващите я не без основание започват да се чувстват като вълшебници.
Какво ще получите на тренинг-семинара:
- на нашите тренинг-семинари вие ще получите възможност да се запознаете със същността и с базисните техники на Симорон в неговия автентичен, съвременен, цялостен вид, така както са го създали и развили неговите автори Петр и Петра Бурлании и са го предали на десетките хиляди хора преминали през техните обучения от редица страни по света;
- на този необичаен тренинг ще имате възможност да се научите как играейки и забавлявайки се да променяте лесно и бързо вътрешните си състояния и нагласи, както и да влияете с лекота на събитията около вас;
- ще усетите на практика колко силен инструмент за промяна е вашето въображение и колко лесен може да е достъпът до вашето подсъзнание и интуиция и ще се научите как да ги използвате за да решавате лесно и бързо широк спектър от проблеми.
- творческата промяна на нагласите ще подпомогне развиването на умението да откривате и разчитате сигналите около вас, ще ви научи как да се възползвате успешно от шансовете, които ви заобикалят в живота и ще ви помогне да сте в потока на позитивните събития;
- Симорон ще ви даде лесни за усвояване, позитивни, игрови, забавни, доказано работещи техники за достъп и ефективно използване на вашите вътрешни ресурси и  творческия ви потенциал.


Времетраене:  от 10 до 17 часа
Къде:  Казанлък – ул.”Войнишка” №20 в /бившата сградата на Община 2/.
Цена:   -  за еднодневният семинар  - 50 лв.
 - за двудневният семинар  - 90 лв. (можете по желание да участвате само първия или втория ден с такса за еднодневен семинар, като не препоръчваме да участвате само втория ден, ако не сте посещавали наши семинари до сега или не сте практикували в обучителните групи).

Всички, които са преминали курс на обучение в нашите групи или са присъствали на семинарите ни в София и страната се ползват с 30% отстъпка.
За да участвате:  изпратете заявка на е-мейл: simoron_bg@abv.bg, като посочите име и телефон за връзка, колко дни ще участвате или  се обадете на телефони:
0888 259 304;  0876 437 373; 0896336587

Подробности за системата Симорон можете да получите от нашите  сайт:www.simoron.eu  и блог: http://simoron.blog.bg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: