Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Първа Фестивална награда на МТС „АРСИС” за този сезон

На  4 април МТС „Арсис” направи своя фестивален дебют на „Секси зайци и мръсни танци” за сезона на фестивала „Приятели” в Пазарджик.

Публиката стана на крака и повече от 5 минути аплодира младите артисти. Четири пъти бяха викани актьорите от „Арсис” на бис. Накрая водещият се помъчи да прекъсне овациите на публиката, за да обяви следващото представление, но те не му дадоха. Нито за миг през целия 1 час, в който се игра пиесата публиката не престана да се смее, а около 4-5 пъти просто прекъсваше  представлението извън общоприетото с  ръкопляскания и смях.
Участваха: Магдалена Марчева, Петър Петров, Десислава Димова, Дончо Златев, Ивелина Павлова, Инна Димитрова
Режисьор: Мая Стоянова
Автор: Румен Сомов
МТС „Арсис” спечели заслужено „Наградата на публиката”, за което бе отличена със статуетка и грамота.

 


На 5-ти април МТС „Арсис” изнесе благотворително представление в НЧ „Васил Петлешков” – град Брацигово пред  деца сираци от дом за деца „Ана Гиздова”. Организацията и разхода по пътя на студията бяха подпомогнати от НЧ „Развитие”  гр. Пещера.
За 12 дена /от 24 март на премиерата до 5април/ това е 5-тото представление на младите актьори и 2-ро извън рамките на Казанлък. В момента „Арсис” усилено се готвят за изявите си на предстоящите фестивали в Русе и София.

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: