Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Английска неделна футболна лига в Казанлък


 Българска лига футзал ще организира в Казанлък издание на Английска неделна лига . Надпреварата ще се провежда всяка неделя на комплекс ‘’ 3 D’’ (по пътя за полицейската школа). Неделната футболна лига в България е идея заимствана  от Англия, която има голяма популярност в родината на футбола.


       За първи път в град Казанлък ще бъде организирано подобно първенство по мини футбол. Всеки тим ще играе с 5 полеви футболисти плюс вратар. В един отбор могат да бъдат картотекирани до 18 играча. Идеята е всички тимове да играят по системата всеки срещу всеки в два полусезона, така участниците ще могат да се забавляват и да показват своите футболни умения.

Първенството ще стартира в края на август и ще се провежда всяка неделя.Записванията на отборите започна и ще продължи до 28 август.След тази дата ще бъде проведена техническа конференция на която ще бъде изложен пред отборите правилника и наредбата на турнира.

Наградите  за състезанието са предметни, като най-голямата награда е на голмайстора на лигата.Той ще има възможността да посети напълно безплатно стадион "Уембли" и да гледа мач на националния отбор на Англия.Очакват ви много награди и приятни емоции с БЛФЗ!

Един от инициаторите на създаването на Английската неделна футболна лига е генералния секретар на Българска лига футзал Лъчезар Паланков, който е член на управляващия орган в Европейския съюз по футзал.

За да се запишете не чакайте последния срок!

Хората които, се интересуват какво прави БЛФЗ може да посети сайта на организацията www.blfz.info!
За  записвания в Неделната лига  може да направите на имeл: blfz_kz@abv.bg и на тел: 0884/977 598

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър:

11:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“ : „Какафония“- детско представление от репертоара на Театър „Любомир Кабакчиев“

17:00 - Зала "Лекс" - Община Казанлък

"Театърът там" - Документален филм за Театър Любомир Кабакчиев

19:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“: „Сън в есенна нощ“ - юбилеен спектакъл

Виж още >>>

Търси последният брой на: