Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 27.08.2010

 Образувани бързи полицейски производства :
На 26.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 57 год. И.И. от Стара Загора, за това че на същата дата около 10.00 ч., по пътя Казанлък - с. Копринка, е управлявал т.а. «Фолксваген», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1.86 промила, установено с дрегер. И.И. е задържан за срок до 24 часа.

На 26.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 27 год. С.Ч. от Мъглиж, за това че на същата дата в Мъглиж, е управлявал л.а. «ВАЗ», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 2.35 промила, установено с дрегер. С.Ч. е задържан за срок до 24 часа.
 
Разкрити престъпления :

На 26.08.т.г. служители от Полицейски участък Гурково към Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителят на противозаконното отнемане на л.а. Сузуки «Суифт», със старозагорска регистрация, осъществено в средата на м. юли – това е : 18 год. Й.И. от Гурково. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 
Кражби :
На 26.08.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен апартамент, намиращ се в ж.к. «Васил Левски» в Казанлък, обитаван от 31 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на сумата от 500 лв. и детска касичка с неустановена към момента парична сума в нея. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 26.08.т.г. през незаключената врата е проникнато в лятна кухня към частен дом в с. Шейново, общ. Казанлък, собственост на 53 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на сумата от 50 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: