Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Втори подход към магистрала „Тракия” все пак ще има


 За изграждането на втори подход на Стара Загора към автомагистрала Тракия ще има отделен проект през 2011 година. Той ще се разглежда като самостоятелен обект, за да не спре строежа на магистралата. Това каза в Стара Загора на 26 юли 2010 година, по време на отчета си за първата година на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, министър Росен Плевнелиев.  


Областният управител на област Стара Загора Йордан Николов посрещна министър Плевнелиев и членовете на екипа му при кръговото кръстовище на пътя Стара Загора – Димитровград, заедно с кмета на община Стара Загора проф. Светлин Танчев.

В момента това правителство строи 81 км магистрали. След първата копка на ЛОТ 3 на АМ Тракия, която ще бъде направена на 2 август, ще станат 120 км - толкова магистрали, колкото всички правителства на прехода са построили заедно, отчете министърът. До края на септември е предвидено да се работи по всички участъци на магистралата, каза още министърът на регионалното развитие и благоустройството.

Проведените процедури за магистрала Тракия са най-честните и прозрачни за 20-годишния преход, се казва в позитивен доклад на Прозрачност без граници. Министър Плевнелиев отчете една изключително успешна година за ведомството и изрази задоволство от работата си с областните управители по отношение на осъществявания контрол и регистъра на държавната собственост.

информация: Областна управа - Стара Загора

още снимки: http://www.sz.government.bg/pressmsg.php?id=1705

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: