Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 25.12.2007

16-сет годишен младеж с опасност за живота си
На 25.12.т.г. около 18.50 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за приет в болницата мъж с фрактура на черепа и лявото рамо. Установено е, че потърпевшия 16 годишен младеж от с. Дъбово, общ. Мъглиж, заедно със свой 14 годишен приятел от Казанлък, е бил за дърва в местноста «Върбеница» в землището на с. Дъбово. При слизане от планината пострадалия се подхлъзнал и паднал от скала с височина около 7-8 м. Младежът е откаран и настанен за лечение в МБАЛ Стара Загора, с опасност за живота.

Неспазване на знак СТОП води до сблъсък
На 25.12.т.г. около 10.10 ч. на кръстовището на казанлъшките улици «Розова долина» и «Христо Ботев», настъпва пътен инцидент между : л.а. Пежо «4054, със старозагорска регистрация, управляван от 38 год. А.К. от Казанлък и л.а. «Ауди «80», със старозагорска регистрация, управляван от 40 год. М.Д. от Казанлък. От инцидента са нанесени минимални щети по автомобилите. Причина за ПТП : водачът на л.а. «Ауди» не спира на знак «СТОП» и блъска правомерно движещия се автомобил «Пежо».

Несъобразена скорост води до инцидент
На 24.12.т.г. около 14.30 ч. на около 500 м. преди разклона Мъглиж – Стара Загора възниква пътен инцидент, при който л.а. Ауди «80», със старозагорска регистрация, управляван от 31 год. Р.М. от Мъглиж, поради движение с несъобразена скорост и  неспазване на дистанция застига и удря движещия се пред него лек автомобил Мерцедес «240 Д», със старозагорска регистрация, управляван от 48 год. В.Д. от Казанлък. В резултат на удара – В.Д. е получил контузно-разкъсна рана на лявото ухо, возещата се на предната дясна седалка в л.а. «Мерцедес» - Ч.Д., 21 годишна от Казанлък / дъщеря на водача/ е получила охлузване и натъртване на дясното рамо, а возещата се отзад майка на водача – Ч.Д., 72 годишна от Казалък, е получила разкъсно-контузни рани по главата, комоцио и натъртване на гръдния  кош, като е оставена за лечение в казанлъшката болница, без опасност за живота. От инцидента е пострадала и возещата се в л.а. «Ауди» - Т.В., шестгодишна от с. Дъбово, която е получила разкъсно-контузна рана на главата, но след получаване на медицинска помощ е освободена за домашно лечение.

На територията на Община Павел баня е проведена специализирана полицейска операция
От 21.12.т.г. до 23.12.т.г. на територията на Община Павел баня е проведена специализирана полицейска операция,  при която са проверени девет търговски обекта, четири питейни заведения, 10 МПС и 13 лица. Съставени са пет протокола за полицейско разпореждане, четири предупредителни протокола по ЗМВР, три акта по Закона за движение по пътищата и 2 акта по Закона за българските документи за самоличност.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: