Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 30.05.2010

 Разкрити престъпления
На 29.05.2010 г. в РУ “Полиция” - Казанлък  е  получена информация, че на ГКПП Дунав мост, при извършена проверка, в багажа на казанлъчаните Ф.Б. (28) и Х. П. (25) са намерени два пистолета - боен - със заличени серийни номера и газов - преправен в боен. При  претърсване в жилището на Ф.Б. са открити и иззети 13 боеприпаса  и политиенов плик с  около  2 грама суха растителна маса, реагираща на марихуана. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 
Пътно транспортни произшествия
На  29.05.2010г. около 15.30 ч по път E871/6 от гр.Николаево към гр.Мъглиж в посока запад се е движел лек автомобил  “Пежо Експерт” (ван), управляван от 30-годишната Д.Н. от Пловдив, с който се придвижвали още шест лица – двама мъже и четири жени. На около 2 км след разклона за гр. Николаево Д.Н. изгубила контрол над автомобила, който се преобърнал на пътното платно. В резултат на удара водачката и 51-годишна пътничка от с. Шейново, общ. Казанлък са загинали на място. Пътуващият в автомобила 53-годишен мъж от с. Горно Черковище, общ. Казанлък е получил черепна мозъчно травма и е транспортиран в ЦСМП – Стара Загора, където по-късно е починал. С фрактура на таз и 6 и 7 ребро в дясно в МБАЛ – Казанлък е настанена за лечение 34-годишна жена от с. Баня, общ. Нова Загора. В същата болница са приети 63-годишна жена от с. Шейново – с комоцио, 54-годишен мъж от Черганово – с комоцио и 36-годишна казанлъчанка – със счупена лява ключица и комоцио. Водачът и пътниците не са ползвали обезопасителни колани. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.На 15.05.т.г. около 14.45 ч. по пътя Гурково – Казанлък се е движел лек автомобил  “Мерцедес”, управляван от 50 годишния Д.С. от Пловдив. Северно от с. Дъбово, общ. Мъглиж навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил лек автомобил  “Опел Астра”, управляван от 51 годишния С.П. от с. Паничерево, общ. Гурково. В резултат на удара двата автомобила излезли извън пътното платно и се преобърнали. Водачът и возещите се в “Опел Астра” - Д.Д. (20) от с. Паничерево, Д.М. (18) от Казанлък и Ю.П. (19) от с. Паничерево, са откарани в Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък, където след преглед е установено, че водачът е получил хематом на левия бъбрек, далака, фрактура на две места на лявото бедро и множество контузни рани.  С.П. е настанен с опасност за живота в казанлъшката болница, където на 29.05.2010 г. е починал.

Други
На 29.05.2010г. в 12.50 ч в РУ “Полиция” - Казанлък е получено съобщение от 46-годишен казанлъчанин, че при възникнал скандал на кръстовището на ул. “Славянска” и ул. “Чудомир” 63-годишният Г.И. му е нанесъл порезна рана с нож в областта на китката на дясната ръка. На потърпевшия е оказана амбулаторна медицинска помощ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” –  Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: