Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 28.05.2010


 Разкрити престъпления
На 26.05.2010 г. в 7.20 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за нанесени повреди на лек автомобил  “Мерцедес”. При извършената проверка на място е установено, че в периода 19.30 ч  на 25.05. до 7.10 часа на 26.05.2010г. неизвестно лице е спукало и четирите гуми, надраскало е боята на тавана, предния капак и страничните части на автомобила и е счупило предните и задни фарове и стопове. Автомобилът е бил паркиран на ул. “В. Левски” в Казанлък. Образувано е досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от 31-годишния Д.И. от с. Бузовград, който е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Кражби  
На  27.05.2010 г.  В 9.00 ч.  участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че  за  времето  от  14.05. до  27.05.2010 г.  неизвестно лице, чрез взломяване  на входната  врата, проникнало в къща в с. Долно Сахране и извършило кражба на батерия  за  студена  и  топла  вода  и  неустановено  количество  кабели. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  
 
На 27.05.2010 г. в 6.15 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в къща в с. Средногорово, общ. Казанлък и след взломяване врата на една от стаите на втория етаж, извършило кражба на  телевизор и 6 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  27.05.2010 г. в 19.55 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е влязло през отворен прозорец в къща в с. Бузовград и извършило кражба на телевизор и велосипед. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  27.05.2010 г. в 6.50 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, проникнало в лек автомобил  “ВАЗ 2106”, паркиран в с. Ветрен, общ. Мъглиж. От автомобила е извършена кражба на авто компактдиск – плейър. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На  27.05.2010 г.  около  10.00 ч по път І-5от Казанлък за Стара Загора се е движел лек автомобил  “Фолксваген Голф”, управляван  от  Д.И. (77) от Ямбол. На  около  500 м от  разклона за гр.Мъглиж  автомобилът намалил  скоростта за  извършване  на  маневра  - завиване  в  обратна  посока  и поради  неспазване  на  дистанция,  в него се ударил  движещият се в същата посока мотоциклет “Хонда Хорнет”, управляван от А.И. (39) от Велико Търново. В резултат на удара мотоциклетистът е получил разкъсно-контузна  рана и спукване костта на дясното бедро. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  27.05.2010 г. около 20.40 ч. в Казанлък по ул. “Пушкин “ в посока север се е движел лек автомобил  “ВАЗ 21011”, управляван от Р.А. (72) от с. Копринка, общ. Казанлък. На кръстовището с ул. “Стара планина” не спрял на знак Б-2 (стоп) и блъснал движещия с  предимство по ул. “Стара планина”  таксиметров автомобил “Сузуки  Лиана”,  управляван  от И.В. (44) от Казанлък. В резултат на удара таксиметровият автомобил променил посоката  на движение и се ударил в тухлена ограда на магазин за хранителни стоки. При инцидента возещата се на предната седалка в лек автомобил  “ВАЗ” 62-годишна жена от с. Крън е  получила охлузна рана на левия крак под коляното, а пътуващата на задната седалка  71-годишна съпруга на водача – натъртвания на двете рамена. На двете жени е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: