Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 20.05.2010

Двама наркопласьори са задържани при съвместна акция на ОДМВР – Стара Загора и Хасково.  
При специализирана полицейска операция, проведена на 16.05.2010 г. с участието на служители от сектори “Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Стара Загора и Хасково и РУ “Полиция” – Стара Загора,  в гр.Стара Загора е заловен 33-годишният П.Н.

В управлявания от него лек автомобил  “Форд Куриер” са намерени и иззети електронна везна, сумата от 9000 лв. и около 40 грама кафяво прахообразно вещество (разпределено на дози), което при направения полеви наркотест е реагирало на хероин. На същата дата, в Димитровград е задържан и съучастникът на П.Н. - 24-годишния Д.Д. от Стара Загора – осъждан за умишлени престъпления. Образувано е досъдебно производство и в хода на разследването е установено, че от началото на 2010 г., двамата задържани  са разпространявали  хероин  на територията на гр.Стара Загора. На 19.05.2010 г. Окръжен съд – Стара Загора им е взел постоянна мярка за неотклонение “Задържане под стража”. Работата по документиране престъпната дейност на лицата продължава.

Кражба

На 19.05.2010 г. в 8.30 ч в Участък “Полиция”- Мъглиж е получено съобщение извършена кражба от лек автомобил. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ е проникнало в лек автомобил  “ВАЗ 2105” и извършило кражба на акумулатор и годишен винетен стикер. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Опълченска” в Мъглиж. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 19.05.2010 г. в 9.00 ч в Участък “Полиция”- Мъглиж е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, паркиран също на ул. “Опълченска”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване на ключалка, проникнало в лек автомобил  “Хонда” и извършило кражба на акумулатор и годишен винетен стикер. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Други
На 19.05.2010 г. в 13.10 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 67-годишен мъж от Средногорово, че в дома му е влязъл 57- годишния К.К. от същото село, който нанесъл  удари с твърд предмет на тъжителя и съпругата му (62).  В резултат на това, жената е получила фрактура на дясна ръка, а съпругът й – охлузно-контузна рана на главата. К.К. е зъдържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 20.05.2010 г. в 3.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за сбиване пред питейно заведение в града. По данни на свидетел, при сбиването, лице, познато само по прякор е скъсал ухото на 39-годишен казанлъчанин. Потърпевшият е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: