Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.05.2010


 Образувано бързо полицейско производство :
На 16.05.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 35 год. Б.М. от Казанлък, за това че на същата дата около 02.00 ч. по казанлъшката улица «Цар Борис» е управлявал л.а. Опел «Синтра», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 2.51 промила, установено с дрегер. Б.М. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 
Разкрито престъпление :
На 15.05.т.г. служители от сектор «Борба с орагинизираната престъпност» ОДМВР Стара Загора и служители от Агенция «Митници» са извършили проверка в обект, разположен на старозагорската улица «Ком», като са намерили и иззели 448 кутии цигари без бандерол, от марките : «Виктори уайт», «Виктори блу», «Карелия слимс» и «Ева слимс». По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби :
На 15.05.т.г., след взломяване на ламаринена плоскоскост, монтирана на прозорец, е проникнато в склад за части към фирма «Елпо», намиращ се в Николаево, откъдето са откраднати 200 високомощни предпазители. Нанесените от кражбата щети са в размер на около 2 400 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
           
ПТП :
На 15.05.т.г. около 14.45 ч. по пътя Гурково – Казанлък, северно от с. Дъбово, общ. Мъглиж, л.а. Мерцедес «ML 270», със софийска регистрация, управляван от 50 годишния Д.С. от Пловдив, навлиза в лентата  за насрещно движение и удря л.а. Опел «Астра», със старозагорска регистрация, управляван от 51 годишния С.П. от с. Паничерево, общ. Гурково. От удара двата автомобила са излезли извън пътното платно и са се преобърнали. Водачът и возещите се в л.а. Опел «Астра» - Д.Д., 20 годишен от с. Паничерево, Д.М., 18 годишен от Казанлък и Ю.П., 19 годишна от с. Паничерево, са откарани в Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък, където след преглед е установено, че водачът е получил хематом на левия бъбрек, далака, фрактура на две места на лявото бедро и множество контузни рани / настанен е в казанлъшката болница, с опасност за живота/. Тримата му спътници са обработени амбулаторно и освободени, без опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: