Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 11.05.2010

 Пътно транспортно произшествие
На  09.05.2010 г.  около 13.40 ч по третокласен от с.Бузовград, общ. Казанлък към гр. Казанлък се е движел нерегистриран мотопед “Пиаджо”, управляван от неправоспособния Д.В. (62) от Казанлък. На  моста  над  р. Тунджа, при заобикаляне на участък с разбита асфалтова настилка, водачът изгубил контрол над мотопеда и паднал на пътното платно. При инцидента Д.В., който не е  ползвал  защитна  каска, е получил охлузни  рани по челото, дясната скула, пръстите на двете  ръце и натъртвания на левия глезен и дясно коляно. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ.  При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи РУ “Полиция”- Казанлък.

Шофиране след употреба на алкохол
На 10.05.2010 г. около 0.30 ч в Казанлък полицейски екип е заловил неправоспособния  И.Г. (48) от Казанлък да управлява лек автомобил “Форд Фиеста” по бул. “23 пехотен шипченски полк” след употреба на алкохол, с концентрация – 2,19 промила. И.Г. е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство. 

Разкрити престъпления
На 10.05.2010 г. около 11.00 ч в участък “Полиция” – Павел баня е получено съобщение за незаконно включване към електропреносната мрежа. При извършения оглед е установено, че 35-годишният Р.К. от с. Търничени е прикачил проводник към предпазител на ел.табло с електромер - преди електромера, отчиташ изразходваната ел.енергия. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Кражби

На 10.05.2010 г. В 16.50 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за кражба от частен дом на ул. “Цар Освободител”. При извършената проверка на място е установено, че за времето от 07.40 ч до 16.40 ч на същата дата, неизвестно лице, чрез взломяване патрона на входната врата е проникнало в апартамента и е отнело около 40 грама златни бижута. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.   
          
Други  
На 10.05.2010 г. в 9.10 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за разбит трафопост в югоизточната част на с.Шейново. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е проникнало  през незаключена врата в трафопоста  и е    срязало няколко кабела, при което е дал на  късо и към клиентите на електроразпределителното дружество е протекъл високоволтов ток. Нанесените   материални щети са в процес на изясняване. Липси от трафопоста не са констатирани. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: