Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 05.05.2010


 Разкрити престъпления
 На  04.05.2010г. в  8.00ч. в участък “Полиция” – Мъглиж е получено съобщение от кмета на с.Борущица, общ. Мъглиж, , че са взломени  входните врати на две къщи в селото. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е взломило катинарите на входните врати на две къщи и от едната откраднало две тонколони, а от втората - кабел  “рекондоман” - около 100 м.   При проведените бързи  оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбите са извършени от 34-годишния Ц.П. от Трявна. Вещите, предмет на престъплението са намерени и иззети. По случаите са образувани досъдебни производства. Ц. П. е  задържан  за  24  часа. Работата по доказване на цялостната  му престъпна дейност продължава РУ “Полиция” – Казанлък. 
 
На  04.05.2010 г. около 10.00 ч  криминалисти от РУ “Полиция” – Казанлък са извършили проверка на лек автомобил “Фолксваген Голф”, паркиран на ул. “Хаджи Димитър” и собственост на К.Л. (31) от с. Овощник.  В автомобила са намерени и иззети 500 кутии с цигари от различни марки, без акцизен бандерол. Срещу К.Л. е образувано бързо полицейско производство.

На 03.05.2010 г. около 17.00 ч в Казанлък при проверка в пункт за изкупуване на черни и цветни метали на ул. “Хаджи Димитър”, криминалисти от РУ “Полиция” са заловили 56-годишния И. С. от Казанлък да предава 17 кг оловни парчета, които изнесъл от “Арсенал” АД. Образувано е досъдебно производство и в хода на разследването е установено, че за  период от около един месец И.С. е изнесъл от дружеството оловни  късове с общо тегло 136  кг., които предавал в пункт за изкупуване на черни и цветни  метали в Казанлък. Работата  по доказване на цялостната му престъпна дейност и  установяване съпричастността на други  лица към извършените кражби продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: