Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.12.2007

Полицейска операция в Казанлък
За времето от 20.00 ч. на  14.12. до 04.00 ч.на 15.12.2007 г. на територията, обслужвана от РПУ – Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 68 МПС, 170 лица, 47 заведения за увеселение и хранене.

Разкрити са 2 престъпления и са съставени 20 акта за установени административни нарушения – 14 по Закона за движение по пътищата, 3 – по Закона за  българските документи за самоличност,  2 – по Кодекса за застраховането и 1 – по Указа за борба с дребното хулиганство.  

Опит за кражба на товарен автомобил
На  15.12.2007 г.  около  21.30 ч.  в  казанлъшкия  кв. “Изток”  26-годишен мъж забелязал през прозореца на апартамента си, че непознато лице е проникнало товарния му автомобил  “ГАЗ 33021”, паркиран пред блока и се опитало да го приведе в движение. При опита си да залови лицето, собственикът установил, че то носи голям нож. Младежът отнел ножа на крадеца и му нанесъл побой. При извършената проверка на място е установено, че в резултат  на побоя, 29-годишният извършител - Г. Б. от Казанлък е получил комоцио и множество хематоми по главата и тялото. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. По случая работи РПУ – Казанлък.

Опити за кражба в магазин за хранителни стоки
На  15.12.2007 г.  в  22.30 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че  две  неизвестни, маскирани  лица, проникнали в магазин за хранителни стоки  в кв.“Изток”. Маскираните отправили заплаха към собственика и поискали да им даде оборота  на  магазина. Собственикът им заявил, че ги е разпознал, а в същото време съпругата му започнала за звъни на полицията. Извършителите грабнали връзка банани от щанда и побягнали  в  неизвестна  посока. По случая работи РПУ – Казанлък.

Полицейска операция в Казанлък
На 13.12.2007 г. за времето от 14.00 до 24.00 ч. на територията, обслужвана от РПУ – Казанлък бе проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 12 МПС, 24 лица и 5 търговски обекта. Съставени 12  акта за установени административни нарушения,  от които 4 –  по Закона за  българските документи за самоличност и 8 - по Закона за движение по пътищата.

Неизвестен автомобил е блъснал 27-годишен пешеходец
На 14.12.2007г. около 18.30 ч. в Казанлък на ул."Орлик" неизвестен автомобил е блъснал 27-годишния пешеходец Д.Д. от Казанлък  и напуснал местопроизшествието. Пострадалият е настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, с комоцио и травми в кръста, без опасност за живота. По случая работи РПУ – Казанлък.

22-годишен пострадъл от двама неизвестни
На 14.12.2007 г. около 21.50 ч. в Казанлък на ул."Илинден",  две неизвестни лица повалили на земята 22-годишен казанлъчанин и му отнели кожено яке, златен пръстен и мобилен телефон. По случая работи РПУ – Казанлък.

Изнамерена е марихуана в младежи
На 14.12.2007 г. при провеждане на специализирана полицейска операция, в питейно заведение в Казанлък е извършена проверка на 17-годишна казанлъчанка. У непълнолетната е намерен и иззет  сгънат по специален начин хартиен плик,  съдържащ суха растителна  маса. При извършения полеви наркотест, съдържанието на пакета е реагирало на марихуана. На същата дата в междублоковото пространство в кв."В.Левски" е извършена проверка на Б.И. (19) и 17-годишен непълнолетен, а на ул. “А. Константинов”  са проверени Г.П. (21) И и.к. (21) – всички от Казанлък. И у четиримата са намерени и иззети по един сгънат по специален начин хартиен плик със суха растителна маса, която при полевия наркотест е реагирала на марихуана. По случаите са образувани досъдебни производства.

 

Мантинела спасява живот
На 16.12.т.г. около 16.50 ч. по пътя от Казанлък към Стара Загора, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в предпазната мантинела, лек автомобил Пежо «405», управляван от 53 годишната Я.К. от с. Коларово, общ.  Стара Загора. В резултат на инцидента, пътуващия на задната дясна седалка в колата – Г.Г., 72 годишен от с. Коларово, е получил разкъсно-контузна рана на главата, но е без опасност за живота.
Коментирайте първи тази статия

29-годишен водач кара с неъобразена скорост и удря спрял автомобил
На 16.12.т.г. около 17.20 ч. по пътя от Казанлък към Стара Загора възниква пътен инцидент, при който лек автомобил Опел «Вектра», със старозагорска регистрация, управляван от 29 год. П.В. от Стара Загора, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, е ударил отзад спрелия в лявата пътна лента и обезопасен по надлежния ред, лек автомобил Рено «Лагуна», със старозагорска регистрация, управляван от 30 год. В.М. от Стара Загора. Водачът на «Реното» е спрял за да окаже съдействие на друг лек автомобил, претърпял лека катастрофа. В резултат на сблъсъка между «Опела» и «Реното» са настъпили само материални щети по автомобилите.
 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: