Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Убийство и подкуп ...

 Водач на МПС е задържан при опит да подкупи пътни полицаи в Казанлък
Срещу  23-годишния казанлъчанин е образувано бързо производство
04.2010 г.  около 17.00 ч.  на бул. “Княз Александър Батенберг” в Казанлък полицейски екип на РУ “Полиция” е предприел проверка на лек автомобил “Опел Вектра” със счупено предно панорамно стъкло, управляван от Х.Н. (23) от Казанлък.

В хода на проверката, е установено, че освен че управлява технически неизправен автомобил, водачът не може да представи документи за валидна сключена застраховка “Гражданска отговорност” и за преминат годишен технически преглед на автомобила и  че управлява с изтекъл срок на акт за установено административно нарушение. При съставяне на новите актове за установените нарушения  на Закона за движение по пътищата и Кодекса за застраховането, водачът се опитал да подкупи служителите на пътния контрол, като подхвърлил в банкнота от 50 лв. в отворения багажник на служебния автомобил. Банкнотата е иззета с протокол. Х.Н. е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство по чл.304 НК.

Убийство
На 28.04.2010 г. около 13.00 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение от 27-годишен мъж, че на 3 км северозападно от с.Тъжа е открил в коритото на река Тъжа детски труп в чувал от найлоново зебло. При извършения оглед е установено, че трупът е на 3-годишно момченце от с. Тъжа, обявено за общодържавно издирване на 23.04.2010 г. Причините за настъпване на смъртта се изясняват. Трупът на детето е откаран за аутопсия в Съдебна медицина – Стара Загора. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък и сектор “Криминална полиция” – ОДМВР.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: