Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 28.04.2010


 Кражба
На  27.04.2010 г.  около  2.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от помпена станция в с.Тулово, общ.Мъглиж. При посещение на място е установено, че неизвестно лице е проникнало в станцията и извършило кражба на сигнално-охранителна техника. По случая работи РУ “Полиция”- Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия

На 27.04.2010 г. около 9.30 ч в Стара Загора в посока юг се е движел лек автомобил “Сузуки”, управляван от К.С. (26) от Стара Загора. На кръстовището с ул. “Ген. Гурко” предприел завой наляво и ударил пресичащия пътното платно на пешеходна пътека 88-годишен старозагорец. В резултат на удара пешеходецът е получил охлузни рани по тялото и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.
 
На 27.04.2010 г. около 21.45 ч в Стара Загора по ул. “Родопи” в посока юг се е движел лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от К.Д. (21) от Стара Загора, с 1 година стаж зад волана. До дом № 39, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който ударил последователно в   паркирания извън пътното платно лек автомобил “Мерцедес” и паркирания на ул. “Малка” товарен автомобил “Фолксваген Транспортер”. В резултат на удара товарния автомобил се отместил и се ударил в северната стена на къща на ул. "Родопи”, а “Фолксваген”-ът се блъснал в бетонен стълб на уличното осветление. Водачът е получил контузия на лява предмишница и охлузна рана на ляво ухо и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка е установено наличие на алкохол в кръвта му, с концентрация 0.96 промила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава сектор “Пътна полиция” – Бургас.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: