Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 26.04.2010


 Разкрити  престъпления
На 24.04.2010 г. в 9.10 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено сигнал за  неправомерно източване на минерална вода в спортен комплекс в Павел баня. При извършената проверка, в обекта - с управител Т.Г. (46) от Павел баня,  е открита циментова шахта с ел.водна помпа в работно състояние. В близост до нея е установуена втора циментова шахта със смесителна помпа, която е пълнела басейн с минерална вода, с температура 60 градуса. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Хулиганство
На 25.04.2010 г. около 4.00 ч пред дискотека на ул. “Омуртаг” в Гълъбово 33-годишният И.Д. от Казанлък,  след употреба на алкохол е отправил ругатни и закани към унгарски гражданин. Малко по-късно И.Д. предизвикал и сбиване с 41-годишен мъж от Нова Загора, както и с други граждани, притекли се да прекратят конфликта. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство и на същата дата Районен съд – Гълъбово е наложил на нарушителя административно наказание –   задържане в структурното звено на МВР за срок от пет денонощия.

Кражби
На 25.04.2010 г. в 14.30 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от вила в с. Средногорово, общ. Казанлък. При извършената проверка на място е установено, че в периода 18.00 ч на 18.04. до 13.30 ч на 25.04.2010г. неизвестно лице чрез взлом  е проникнало в избено помещение към вилната постройка и  извършило кражба на електромотор и меден бакър с медни чашки. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Палеж
На 26.04.2010г.  в 1.15 часа в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Чирпан е получено съобщение за запален автомобил в с. Крън, общ. Казанлък. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е заляло със запалителна течност и е запалило лек автомобил “Опел Калибра”. В резултат на пожара са унищожени задния десен фар, задната дясна гума и част от бронята на автомобила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: