Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.04.2010


 Образувано бързо полицейско производство :
На 15.04.т.г. в Районно управление на МВР – Казанлък  е образувано бързо полицейско производство срещу : 22 год. З.И. от с. Скобелево, общ. Павел Баня, за това че на същата  дата около 23.50 ч. по пътя София – Стара Загора, до бензиностанция «Лев – ойл» в Казанлък, е управлявал т.а. Форд «Транзит», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1.27 промила, отчетено с дрегер.

Специализирани полицейски операции :
На 15.04.т.г. за времето от 10.00 ч. до 14.00 ч. на територията на Община Павел Баня и Община Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени :
- кафе-аперитив в Павел баня с управител 50 годишния Ю.А. от Павел Баня / констатирани са нередности при използване на касовия апарат, като е съставен акт за установяване на административно нарушение по Наредба №1 на Община Павел Баня/
- магазин за хранителни стоки в Казанлък с управител 37 год. М.С. от Казанлък / обекта  работи без необходимите разрешителни документи за извършване на търговска дейност, липсва касов апарат и наличните стоки са без документ за произход/
- магазин за хранителни стоки в Казанлък с управител 44 год. А.С. от Казанлък / обекта  работи без необходимите разрешителни документи за извършване на търговска дейност, липсва касов апарат и наличните стоки са без документ за произход/
В операцията освен полицейски служители са участвали и служители на Държавна инспекция по труда - Стара Загора, НАП - Пловдив и ДВСК - Стара Загора.
За времето от 14.00 ч. до 22.00 ч. на 15.04.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление на МВР – Казанлък  е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 108 МПС и 167 лица. Констатирани са 35  нарушения, за които са съставени 12 акта за установяване на административно нарушение и 19 фиша.

Кражби :
На 15.04.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в трофопост №2, собственост на «EVN – КЕЦ» - Казанлък, разположен в района на частна фирма в Николаево, откъдето е извършена кражба на 18 кондензаторни батерии, 3 маслени контактора 100 ампера, 2 ограждения за табло и 21 медни шини. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.
           
ПТП :
На 15.04.т.г. около 13.10 ч. по пътя с. Дунавци - с. Шейново, общ. Казанлък, поради движение с  несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътна канавка, л.а. Фолксваген «Венто», с габровска регистрация, управляван от 56 год. П.К. от Габрово. От ПТП са пострадали : возещата се отпред П.П., 75 годишна от с. Бериево, общ. Севлиево и возещата се отзад в ляво – Х.К. / съпруга на водача/, 54 годишна от Габрово. Жените са получили охлузвания и натъртвания, като след преглед в казанлъшката болница, са освободени без опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: