Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 13.04.2010


 Кражби :
За времето от 08.04.т.г. до 10.04.т.г., след взломяване стъклото на прозорец е проникнато в частна къща, намираща се в с. Ветрен, общ. Мъглиж, собственост на 31 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на ел. водна помпа, арматурно желязо и покъщнина. Точната стойност на нанесените от кражбата щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Казанлък.

За времето от 01.03.т.г. до 12.04.т.г., след взломяване на входната врата на работилницата на бившето Възпитателно училище – интернат, разположено в с. Ягода, общ. Мъглиж, е извършена кражба на 4 струга и части от други 4 струга. Точната стойност на нанесените от кражбата щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Казанлък.
           
ПТП :
На 12.04.т.г. около 17.45 ч. по ул. «9 - ти септември» до дом №16 в с. Бузовград, общ. Казанлък, поради движение с несъобразена скорост л.а. Рено «19», със сливенска регистрация, управляван от 33 год. С.С. от с. Градец, обл. Сливен, блъска неправилно пресичащите пътното платно деца  : А.Т., 7 годишна от с. Бузовград и С.П., 9 годишна от Казанлък, които получават охлузни рани по главите, но са без опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: