Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 08.04.2010


 Кражби :
За времето от 05.04.т.г. до 07.04.т.г., чрез взломяване на метална врата и прозорец е проникнато в частен дом, намиращ се в с. Горно Сахране, общ. Павел Баня, собственост на 80 годишна жена, откъдето е извършена кражба на 25 одеала, медна пръскачка и 3 медни бакъра. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

На 07.04.т.г. в Полицейски участък Мъглиж е получено съобщение от 46 годишен мъж от с. Тулово, за това че е извършена кражба на личния му л.а. ВАЗ «2102», със старозагорска регистрация, паркиран пред дома му. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.
           
ПТП :

На 07.04.т.г. около 10.00 ч. на стадиона в с. Александрово, общ. Павел Баня, при спускане по наклон, самостоятелно катастрофира колесен трактор Кивота «В70006», без регистрация, теглещ натоварено с пясък туристическо ремарке, също без регистрация. Тракторът е управляван от неправоспособния П.И., 39 годишен от Стара Загора. При спускането по наклона трактористът е изгубил контрол над машината, в следствие на което трактора се преобръща и затиска П.И. Мъжът с фрактура на таза, е оставен на лечение в казанлъшката болница, без опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: