Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.04.2010


 Разкрити престъпления :
На 06.04.т.г. в Районно управление на МВР Казанлък е получено съобщение от 77 годишна жена от с. Крън, общ. Казанлък, за това че предния ден около 10.00 ч. в дома й, е  дошъл 17 годишния И.Н. от с. Кънчево, общ. Казанлък, който поискал сумата от 100 лв., заплашвайки жената и съпругът й с физическа саморазправа, ако не получи парите в най-кратък срок. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия И.Н. е установен и задържан за срок от 24 ч. в Районно управление на МВР Казанлък. Работата по случая продължава.

Кражби :

На 05/06.04.т.г., след демонтиране на крило от двукрила метална врата, е проникнато в частен дом, намиращ се в с. Горно Изворово, общ. Казанлък, собственост на 80 годишен мъж от същото село, откъдето е открадната медна лозарска пръскачка и кабел с дължина около 65 м. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.
На 05/06.04.т.г., след взломяване на прозорци е проникнато в стая и гаражна клетка, разположени в бившия стопански двор в с. Средногорово, общ. Казанлък, собственост на частна фирма, откъдето е извършена кражба : моторен  трион, музикална уредба с 2 тонколони, DVD и аудио – уредба. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

ПТП :
На 06.04.т.г. около 15.20 ч. по пътя с. Манолово - с. Осетеново, общ. Павел Баня, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / мокро пътно платно/, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, л.а. Ауди «80», с ямболска регистрация, управляван от 34 год. К.Ц. от Елхово. От ПТП возещата се на предната седалка в колата Т.Ц., 32 годишна / съпруга на водача/ е получила комоцио, а 11 годишното й момченце / возещото се на задната седалка/ е получило контузна рана на китката на дясната ръка. Т.Ц. е настанена под наблюдение в казанлъшката болница, без опасност за живота.

Други :
На 04.04.т.г. около 19.25 ч. от тел. 112  в Районно управление на МВР Казанлък е получено съобщение за удавен мъж в яз. «Копринка». Установено е, че 62 годишния Н.К. от с. Горно Черковище, общ. Казанлък, е влязъл с гумена лодка в ръкава «Гюрля» на язовира за да отиде до отсрещния бряг, но на 200 м. от брега е паднал във водата и се е удавил. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

Грабеж с огнестрелно оръжие :
На 03.04.т.г. около 01.20 ч. на тел. 112 е получено съобщение, за това че двама мъже, на видима възраст 30-35 години, чрез заплаха с пистолет, са отнели сумата от 300 лв. / оборотни пари/ и два мобилни телефона от владението на 55 годишен служител в бензиностанция «Пчелинов обект – 2», разположена край с. Пчелиново, общ. Гурково. Мъжете са били без маски, като след извършване на грабежа са се оттеглили в неизвестна посока. Работата по случая продължава.
Коментирайте първи тази статия
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: