Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

2007-11-21 16:42:58

Кражба на предна и задна леви гуми в Павел баня
На 20.11.т.г. около 08.30 ч. в РПУ Павел баня е получено съобщение от 70 годишен мъж от Девня, за това че на 19/20.11.т.г. от личния му автомобил - Фолксваген «Пасат», с варненска регистрация, паркиран пред санаториум «СБР – НК» в Павел баня, е извършена кражба на предната и задна леви гуми заедно с алуминиевите джанти. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Извършена кражба в дом на 42 годишна жена
На 20.11.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в частен дом, намиращ се на ул. «Хаджи Димитър» в Казанлък, обитаван от 42 годишна жена, откъдето е извършена кражба на сумата от 6 000 лв. и златни накити / точният грамаж на които е в процес на изясняване/. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Извършена кражба в дом на 27 годишна жена
На 19.11.т.г., чрез взломяване на двете входни врати е проникнато в частен дом, намиращ се в к-с «Изток» в Казанлък, обитаван от 27 годишна жена, откъдето е извършена кражба на монитор за компютър, мъжка златна брачна халка и сумата от 150 лева. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: