Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 19.09.2009


 Разкрити престъпления
На 18.09.2009 г. около 15,30 ч. в Казанлък, в двора на основно училище, непознато момиче, чрез използване на заплахи е отнело чанта с мобилен телефон и 10 лв. от 10-годишна ученичка. При проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия, екип на РПУ е установил и заловил 13-годишно момиче  от Казанлък, което е извършило деянието. Работата по случая продължава от служители на Детска педагогическа стая при РПУ – Казанлък.
 
Пътно транспортно произшествие
На 18.09.09 г. около 16.00 ч. на път ІІ 55 от с. Паничерево, общ.Гурково за гр.Гурково в посока север се е движел лек автомобил “Опел Кадет” управляван от Р.М. (43) от с. Паничерево – лишен от право да управлява МПС по административен ред. При навлизане в десен завой с несъобразена с метеорологичните условия скорост (по мокра пътна настилка), водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън  пътното платно и се преобърнал. При инцидента е пострадал возещият се в автомобила 33-годишен мъж от Николаево, на който е оказана амбулаторна медицинска помощ и преди да му бъдат извършени необходимите медицински прегледи, е  напуснал МБАЛ – Казанлък. При извършената проверка на водача, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта му с концентрация 1,51 промила. По случая работи РПУ – Казанлък.

На 18.09.2009 г. около 11,30 ч. по горски път в местността "Качуна" в землището на с.Дъбово, общ.  Мъглиж в посока запад се е движел автомобил “УАЗ”, управляван от италианския  гражданин М. П. (62). При спускане на десен завой, водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл извън пътя и пропаднал в дере. При инцидента водачът е получил разкъсно-контузни рани по краката и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Возещият се на предна седалка 71-годишен мъж от с. Дъбово е настанен за наблюдение в казанлъшката болница с контузно-разкъсни рани по главата и натъртвания в областта на гърдите и корема, без опасност за живота. Леко е пострадал и возещият се на задната седалка 28-годишен мъж от същото село, на който е оказана амбулаторна медицинска помощ.  По случая работи РПУ – Казанлък.
           
На 18.09.2009 г. около 10,40 ч. по главен път  ІІ-55 в Прохода на републиката от гр. Велико Търново за гр.Гурково в се е движел  лек автомобил “БМВ Х5”,  управляван от В.Е. (38) от София. На около 100 м южно от бензиностанция "ОК" при движение с несъобразена скорост по мокра пътна настилка, водачът изгубил управление над автомобила, който навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно с товарен автомобил “Фиат Дукато”,  управляван от 45-годишната М.Н. от с. Писарево, общ. Горна Оряховица. В резултат на удара М.Н. е загинала на място. Съпругът й (50 г.), който е пътувал в автомобила, е получил фрактури на двете предмишници и на глезена на десен крак, както и контузно - разкъсни рани по главата и е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. В същата болница, без опасност за живота е настанен и водачът на лекия автомобил, който при инцидента е получил комоцио и фрактура на 3-ти лумбален прешлен. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: