Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.09.2009

 На 15.09.2009 г. казанлъшките криминалисти са извършили проверка на лек автомобил “Форд Мондео”, управляван от А.Х. (22) от Крън. Под основата на скоростния лост е открит и иззет около един грам суха растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис.

При последвалото претърсване в дома на  А.Х., последният е предал доброволно 20  кг зелена маса и 685 грама суха растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

           
На 13.09.2009 г. в 16.20 ч. в Казанлък, в  близост до бензиностанция на бул. “Ал.  Батенберг” полицейски екип на РПУ е спрял за проверка лек автомобил “Сеат Алхамбра”, с водач В.В. (32) и пътник И.А. (23) – и двамата от Стара Загора.  В задния джоб на седалката на водача  са намерени 13 сгънати по специален  начин  хартиени пликчета, съдържащи жълто-кафяво  прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на хероин и едно електронна везна. Двамата мъжа са задържани  за  24 ч. При допълнителен оглед, извършен на 15.09.2009 г., в жабката на автомобила са намерени и иззети 13 хартиени пакетчета, съдържащи кафяво прахообразно вещество, а в текстилна ръкавица, открита в багажника на автомобила е намерен полиетиленов пакет с около 6 грама кафяво прахообразно вещество. При направения полеви наркотест, веществото е реагирало на хероин. Работата по случая продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: