Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Катастрофа без сериозни послествия

 На 13.09.2009 г. около 13,35 ч.  в  Казанлък  по  ул. “Ген. Столетов" в посока североизток се  е движел лек автомобил “Ауди А4", управляван от 54-годишния  румънски гражданин Р.Д. На кръстовището с  ул. "Ген. Драгомиров" не спрял на пътен знак "Б 2" (стоп) и ударил движещия се по пътя с предимство товарен автомобил “Ситроен  Берлинго”, управляван от   С.Н. (33) от с. Хаджидимитрово.

В резултат на удара возещата се в “Ауди” 52-годишна румънска гражданка е  получила фрактура  на  лява  ключица. Пострадали са возещите се в товарния автомобил: 18-годишна  казанлъчанка и 23-годишна жена от Лом са получили  натъртвания  по главата, а 29-годишен мъж от Казанлък  - контузия  на  носа, а натъртване  на  главата. . На всички е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражба
На 14.09.2009 г. в РПУ – Казанлък е получено съобщение от охраната на МБАЛ – Казанлък за кражба от параклиса в двора на болницата. При извършената проверка на място е установено, че неизвестни лица са унищожили част от медното покритие на покрива с площ – около 2,5 кв. м. Работата по случая продължава.

Други
На 14.09.2009 г. в 14.10ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за намерени в казанлъшка фирма. При извършената проверка на място е установено, че при изкопни работи  в двора на фирмата са намерени 20 силно корозирали снаряда, с различна дължина и диаметър. Районът е обезопасен от служители на РПУ – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: