Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 04.09.2009


 Разкрити престъпления :
В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на Районно управление на МВР – Казанлък е установен извършителя на грабежа на златен синджир, собственост на 57 годишна жена от Казанлък – това е : 32 год. А.А. от с. Паничерево. Констатирано е, че същият е извършител и на още две престъпления кражба на сумата от 1 500 лв./ и кражба на златен синджир. А.А. е задържан за срок от 72 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.
На 03.09.т.г. патрул на КАТ при Районно управление на МВР – Казанлък е спрял за проверка на пътя София – Стара Загора / пътен възел «Петрол» - запад/ л.а. ВАЗ «2103», със старозагорска регистрация, управляван от 57 год. Й.К. от Павел баня. Й.К. нарушил пътен знак «Г – 1» /движение само направо след знака/ и при наличие на надлъжна пътна маркировка «единична непрекъсната линия - м 1», навлиза в лентата за насрещно движение. Единият от полицейските служители обяснил на водача, че ще му бъде съставен акто по Закона за движение по пътищата, след което Й.К. хвърлил две банкноти от по 5 лв., като казал на служителите да се почерпят. Й.К. е задържан за срок от едно денонощие, а по случая е образувано досъдебно производство.

Разкрито притежаване на наркотици :
На 03.09.т.г. около 20.15 ч. в на ул. «Петър Парчевич» в Стара Загора служители от Районното управление са спрели за проверка л.а. «Хонда», със старозагорска регистрация, с който са се придвижвали : 20 год. М.М. от с. Еленино, общ. Стара Загора, 20 год. Д.М. от Стара Загора, 18 год. П.П. от с. Еленино и 16 годишно момиче от Стара Загора. При направен личен обиск на Д.М. е открито пликче със зелена суха тревиста маса / около 2 гр./, реагирало на полевия наркотест на марихуана. При направения личен обиск на М.М. също е намерено пликче марихуана / около 2 гр./, а в П.П. - една доза анфетамин / около 2 гр./. Д.М., М.М. и П.П. са задържани в Районно управление на МВР – Стара Загора. Работата по случая продължава.
                               
ПТП :
На 03.09.т.г. около 19.55 ч. в Павел баня на ул. «Бялата чешма», поради движгение с несъобразена с пътните условия скорост / земен път/,  самостоятелно катастрофира, блъскайки се в дом № 5, т.а. Пежо «Боксер», със софийска регистрация, управляван от 36 год. В.К. От Котел. От инцидента няма пострадали. Нанесени са значителни материални щети по автомобила. Водачът е тестван за употреба на алкохол с дрегер, който е отчел - 2.23 промила. Взета му е кръвна проба за анализ. В.К. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР – Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: