Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 03.09.2009


 Разкрити криминални деяния :
На 02.09.т.г. около 12.30 ч. на бул. «23 пехотен Шипченски полк» до бл. № 62 в Казанлък, полицейски служители от Районното управление са спрели за проверка л.а. Мерцедес «С 180», с пловдивска регистрация, управляван от 49 годишния А.Ч. от Пловдив. Констатирано е, че задното панорамно стъкло на лекия автомобил е затъмнено с фолио, предното панорамно стъкло е спукано, а водачът не носи свидетелство за управление на МПС. По време на съставяне на акта по Закона за движение по пътищата, водачът на автомобила хвърлил една банкнота от 50 лв., казвайки на служителите да се почерпят и се опитал да потегли с «Мерцедеса» си. Полицаите успрели да спрат автомобила и задържали водачът му. По случая е образувано назабавно производство.

Кражби :

На 02.09.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ на две входни врати е проникнато в частен апартамент, намиращ се на ул. «Марица» в Казанлък, обитаван от 50 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на сумата от 800 лв. и златни накити  с тегло около 30 гр. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.
На 01/02.09.т.г., през незатворен прозорец е проникнато в частна къща, намираща се в с. Енина, общ. Казанлък, обитавана от 21 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на икона, дрехи и 5 л. ракия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.
На 02.09.т.г., чрез взломяване на две метални врати е проникнато в работещ трансформаторен пост № 1, намиращ се в Николаево, откъдето е извършена кражба на седем парчета меден кабел с дължина от по 20 м. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.
На 02.09.т.г. от паркиран пред заведение в с. Паничарево, общ. Гурково товарен автомобил с прикачено ремарке е извършена кражба на резервната гума. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.

Пътнотранспортно произшествие :

На 03.09.т.г. около 00.45 ч. на казанлъшката улица «Стефан Караджа», поради загуба на контрол над велосипеда, самостоятелно катастрофа, падайки на пътно платно велосипедиста – И.Н., 37 годишен от Казанлък, който с фрактура на лявата ключица, комоцио и охлузни рани по лицето и тялото, е настанен на лечение в казанлъшката болница, без опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: