Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 27.08.2009


 Образувани бързи полицейски производства :
На 26.08.т.г. в Районно управление на МВР - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 58 годишния Н.Г. от Казанлък, за това че на същата дата около 17.40 ч. в  с. Овощник, е управлявал л.а. ВАЗ «2101», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 2.14  промила, установено с дрегер. На водачът е взета кръвна проба за анализ. Н.Г. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР – Казанлък.
 На 26.08.т.г. в Районно управление на МВР - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 34 годишния А.В. от Казанлък, за това че на същата дата около 20.05 ч. в  с. Павел баня, е управлявал л.а. Мазда «323», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 2.20  промила, установено с дрегер. На водачът е взета кръвна проба за анализ. А.В. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР – Казанлък.

Специализирана полицейска операция :           
На 26.08.т.г. на територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция по безопасност на движението, при която са проверени 70 автомобила и 14 мотоциклета. Констатирани са 41 нарушения, като са съставени 13 акта по Закона за движение по пътищата, 26 глоби с фиш по същия закон и 2 акта по Закона за българските документи за самоличност. Сред съставените актове – два са за шофиране след употреба на алкохол с концентрация над 1.8 промила, седем за неправоспособност, един за говорете по телефон.
 
Кражба :

На 26.08.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в купето на т.а. «МАН», с пловдивска регистрация, паркиран пред хранителен магазин в к-с «Изток» в Казанлък, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 000 лв. / служебни пари/. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: