Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Над 9500 кутии цигари без бандерол са иззети при акция на РПУ – Казанлък

 На 26.08.2009 г. за времето от 06.30 до 15.00ч. на територията обслужвана от РПУ - Казанлък бе проведена специализирана полицейска операция за контрол върху търговията с акцизни стоки, с участието на представител от митническа агенция – Пловдив.


Служители на икономическа и криминална полиция са проверили 54 търговски обекта в петте общини, обслужвани от РУ – Казанлък.  В 15 от тях са открити различни видове и количества цигари без бандерол, с бандерол от стар образец и небългарски бандерол -  общо над 9 500 кутии цигари.

Най-голямо количество - около 7 500 кутии цигари без бандерол - е иззето от склад за търговия на едро на ул. “Козлодуй” в Казанлък.

В дома на  Г.Щ. от с. Горно Черковище, освен около 500 кутии цигари без бандерол са намерени и иззети две незаконно притежавани ловни пушки 12 кал. и 16 кал  и  нарезна карабина с оптика 22 кл., а в жилище в Казанлък наето от К. И. е открита  полицейска униформа.  

Образувани са три досъдебни производства по чл. 234 от НК и едно - по чл. 339 от НК.  

На търговците, в чиито обекти са намерени по-малки количества цигари без акцзен бандерол ще бъдат съставени актове за установени административни нарушения.


 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: