Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 24.08.2009

 Разкрито притежаване на наркотици :
На 21.08.т.г. служители от Районно управление на МВР – Казанлък при проверка на парцел, собственост на 72 годишнта Н.Н. от Казанлък, разположен в Индустриалната зона на града, са установили, че същата е посадила и отглеждала 37 растения канабис с височина от 150 см. до 310 см. Общото тегло на иззетата зелената маса е 150 кг. По случая е  образувано досъдебно производство.
 


Изпепелена стая и покъщнина:
На 21.08.т.г. около 15.45 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение за изпепелена при пожар стая заедно с покъщнината, намираща се на първия етаж в частна къща в с. Ягода, общ. Мъглиж, обитавана от 65 годишна жена – констатирано е, че по неустановени към момента причини в периода от м. април 2009 г. до 20.08.т.г. е възникнал пожар, който е предизвикал материалните щети в стаята на къщата. Работата по случая продължава.

Колоездач загина по пътя Казанлък - Стара Загора
На 22.08.т.г. около 23.30 ч. по пътя Казанлък - Стара Загора, на около 200 м. след разклона за Мъглиж, л.а. «Мерцедес», със старозагорска регистрация, управляван от 32 годишната П.С. от Стара Загора, застига и удря движещите се на пътното платно в същата посока двама велосипедисти – А.И., 34 годишен и И.Ч., 28 годишен, и двамата от Казанлък. От инцидента А.И. Загива на място, а И.Ч. е получил комоцио, фрактура на лявата китка и охлузни рани по лицето. Оказана му е медецинска помощ, като по негово желаие е освободен от болницата без опасност за живота. По време на пътния инцидент велосипедите са се движили без светлоотразители или устройство за излъчване на светлина отпред и светлоотразител отзад.
 
Намерен авиационен снаряд
На 23.08.т.г. около 09.45 ч. в Полицейски участък Павел Баня е получено съобщение за открит в микроязовир, намиращ се на около 2 км. южно от с. Осетеново, общ. Павел Баня авиационен снаряд. Същият се е намирал на около 0.50 м. под водата. Районът е отцепен и поставен под охрана, като са алармирани компетентните служители за изваждане на снаряда. 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: