Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.11.2007

Изгоря покрив на плевнята и 30 бали с фураж
На 05.11.2007 г. около 12.40 ч. в РС ПБЗН – Павел баня е получено съобщение за пожар в плевня в с.Тъжа, общ. Павел баня. В гасителните действия са участвали трима огнеборци от РС ПБЗН – Павел баня с един противопожарен автомобил. В резултат на пожара са изгорели 50 кв.м. покривна конструкция на плевнята и 30 бали с фураж. Пожарът е ликвидиран в16.30 ч. Причини в процес на изясняване.  

Водач на лек автомобил получил комоцио и охлузни рани при сблъсък с дърво
На 05.11.2007г. около17.05ч. по път І-5 от с.Тулово за гр. Казанлък се е движел лек автомобил “Деу Рейсър”, управляван от 22-годишния С.Г. На около 300 м северно от с. Тулово, при движение с несъобразена скорост предприел изпреварване на автобус “Ивеко”, който в същия момент от своя страна е изпреварвал товарен автомобил. В резултат на неправилната маневра, лекият автомобил  напуснал пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. В резултат на удара водачът е получил  комоцио и охлузни рани по лицето и ръцете. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. Ползвани са обезопасителни колани. По случая работи РПУ – Казанлък.

Открит е противозаконно отнетия “Фолксваген Голф” от с. Ръжена
На 05.11.2007 г. в 07.30 ч. в оперативната дежурна част на РПУ – Казанлък  е получено съобщение за извършено противозаконно отнемане “Фолксваген Голф” от с. Ръжена, общ.Казанлък. При проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия, автомобилът е открит изоставен между селата Розово и Бузовград, общ. Казанлък. Установен е и извършителя на деянието  22-годишният З.С. от с. Ръжена. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: