Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 31.10.2007

Две кражби са регистрирани в Казанлък на 30 Октомври
На 30.10.2007г. в 07.45 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, за извършена кражба от магазин за хранителни стоки в с. Горно изворово, общ. Казанлък. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване  метална  решетка  на прозорец, проникнало в на складово помещение към търговския обект и извършило кражба на 50 лв., цигари, колбаси, кашкавал и ваучери за мобилни телефони. Щети - в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.
           
На  30.10.2007 г.  в  16,40 ч.  в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че на  30.10.2007 г.  неизвестно лице, чрез взломяване секретен патрон на входната  врата  проникнало в частен дом на ул.“24 август” и извършило кражба на около 11 гр златни накити, цифров фотоапарат  "Канон" и 2800 лв. По случая работи РПУ – Казанлък.

Пътнотранспортни произшествия около 11.30 ч. в Казанлък по бул. “Освобождение”
На 30.10.2007 г. около 11.30 ч. в Казанлък по бул. “Освобождение” в посока север се е движел лек автомобил “Хонда Сивик”, управляван от неправоспособния  Г.П. (23) от Казанлък.  При движение с несъобразена с пътните условия скорост ( по мокро пътно платно) на кръстовището с пътя за с. Енина, общ.Казанлък, на десен завой, водачът изгубил управление над автомобила, който напуснал пътното и се ударил в крайпътно дърво. В резултат на удара возещия се на предната дясна седалка  21-годишен казанлъчанин е получил натъртвания в областта на кръста.  Оказана му е амбулаторна медицинска помощ.  При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. Използвани са обезопасителни колани. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: