Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 25.05.2009

 Пътно транспортни произшествия
На 24.05.2009 г. около 11.00 ч. от Казанлък за с.Александрово,общ.Павел баня се е движел лек автомобил “Фолксваген Венто”, управляван от Н.И. (20) от с. Александрово, с 5 месеца стаж зад волана. На около три километра преди с.Александрово, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. Нанесени са значителни материални щети по автомобила. Водачът е ползвал обезопасителен колан. По случая е образувано досъдебно производство.

 
На 25.05.2009г. около 0.15ч. по път І-6 от гр.Мъглиж за с.Дъбово, общ. Мъглиж се е движел  лек автомобил “Форд Скорпио”, управляван от И.С. (20) от с. Дъбово, с 1 г.и 5 м. стаж зад волана. На около 1 км източно от разклона за Мъглиж, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън пътното платно и се преобърнал в нива. В резултат на удара И.С. е получил контузна рана на главата и  комоцио. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. .  
При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта му с концентрация 0.74 промила. Взета му е кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

Други
На  24.05.2009г. около 17.35ч. в РПУ –Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпила жена, пострадала при инцидент с пътно превозно средство с животинска тяга. При извършената проверка на място е установено, че пострадалата 54-годишна жена от Николаево и 62-годишният й съпруг са се придвижвали с каруца в с. Юлиево, общ. Мъглиж. В близост до православния храм в селото, конят се подплашил, при което мъжът паднал от каруцата, а съпругата му от уплаха скочила и се ударила в областта на главата. При падането жената е получила вътрешно черепен хематом и травматичен мозъчен оток. Настанена е за наблюдение в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. По случая работи РПУ – Казанлък. 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: