Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 24.05.2009


 Разкрити престъпления
На 23.05.09 г. в 14.35 ч. на тел.112 е получено съобщение за мъж, пострадал при скандал до ресторант в района на яз."Копринка". Изпратеният на място полицейски екип на РПУ – Казанлък е установил, че при възникнал конфликт, 39-годишният Д.М. от с. Копринка е ударил с брадвичка 44-годишен съселянин и му нанесъл посечни рани в областта на дясна ръка и гърдите. Пострадалият е откаран във ФСМП – Казанлък, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Д.М. е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

Кражба
На 24.05.2009 г. в 09.30 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на входната врата, проникнало в къща на ул. “Петко Войвода” и извършило кражба на DVD-плейър, кафе-машина "Мулинекс", две одеала и 10 чифта обувки. По случая работи РПУ – Казанлък.  

Пътно транспортно произшествие
На 23.05.2009 г. около 18.00 ч. по четвъртокласен път на около 200 м северно от с. Александрово, общ. Павел баня в посока юг се е движел лек автомобил “Ауди 80”, управляван от Т.И. (26) от с. Бузовград, общ. Казанлък, с две години стаж зад волана. При движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който навлязъл в лявото платно и ударил странично движещия на север лек автомобил “Форд Фиеста”, управляван от Г.Х. (53) от Казанлък. В резултат на удара возещата се на предна дясна седалка във “Форд”-а 53-годишна казанлъчанка е получила натъртване на ръката и й е оказана амбулаторна медицинска помощ. Пострадало е и пътуващото на задната седалка в “Ауди” 18-годишно момиче от с. Александрово, което е настанено за лечение в МБАЛ – Казанлък, с фрактура на дясната ръка, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: