Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Отворена линия за граждани на община Стара Загора

 От понеделник /25 май/ Общинска администрация на гр. Стара Загора стартира нова кампания, целяща удобството на гражданите и насърчаване активността на гражданското общество в работата на Общината. Всеки ден от 9.00 ч. до 17.30 ч. всеки ще има възможност да подаде своя сигнал за нередности на територията на Община Стара Загора или похвали за дейността на сектори и служители на Администрацията на телефон 042/614-875 или 0884708667, където лицето за контакти е Миглена Бошнакова. Извън рамките на посочените часове сигнали ще се приемат от Дежурния по община на тел. 042/614-821.
Със стартирането на отворената линия ръководството на Община Стара Загора се надява, че времето от подаване на сигнал до решаването на даден проблем ще бъде значително скъсено. Всички съобщения ще бъдат предавани веднага и директно на хората, които отговарят за съответните звена. Очаква се основните сигнали да бъдат в ресори Осветление, Чистота, Транспорт и Обществен ред, но готовност за действие имат и всички останали сектори.
Ако човекът, който е подал сигнала остави своите имена, адрес или телефон ще има възможност да получи отговор веднага след решаване на проблема или да разбере какво е свършено след неговото обаждане.
Общинска администрация се надява, че по този начин гражданското общество и институцията заедно, по-бързо и по-ефективно ще се решат проблемите, които възникват.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 13.12.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: