Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 19.05.2009


 Разкрито престъпление
 На 18.05.2009г. криминалисти от РУ МВР-Казанлък са извършили проверка в таванско помещение на ул. “24 август”. При проверката, обитаващият помещението В.Е. (22) от Казанлък се опитал да избяга и изхвърлил носената от него ученическа чанта. В чантата са намерени части и боеприпаси за пистолет “Макаров”: 9 затворни блока, 5 ложи, 10 пълнителя, 55 пускови скоби, 47 спусъка, 56 игли, 53 ударника, 76 бр. други части и 21 патрона. В таванската стая е намерен и пистолет "Макаров" без номера, с един патрон в пълнителя. В. Е. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл.339 от НК.
 
Палеж

На 19.05.2009г. в 1.05 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР - Казанлък е получено съобщение за горящ микробус в автокъща на ул. “П.Ганин” При извършения оглед е установено, че в резултат на пожара паркираният в автокъщата микробус “Мерцедес Спринтер” е напълно унищожен, а намиращият се в съседство товарен автомобил “Ивеко” е частично обгорял. По случая е образувано досъдебно производство.
 
Други

На 18.05.2009г. в 14.10 ч. в РУ МВР - Казанлък  е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило лице, след претърпяна злополука. При извършената проверка е установено, че около 12.00ч. на същата дата товарен автомобил “Мерцедес 3535” се е преобърнал при разтоварване на пясък в бетонов център, намиращ се в края на бул. “Н. Петков” в посока с.Овощник. При инцидента е пострадал водачът на камиона - Т.С. (55) от Стара Загора, който е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, с комоцио и охлузни рани, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: