Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 11.05.2009

 Кражба  
На  09.05.2009г. около  01.00ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на предно ляво стъкло, проникнало в таксиметров  автомобил и извършило кражба на касов апарат и радиостанция. Автомобилът  е бил паркиран в кв. “Изток”. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 09.05.2009 г. в 09.25 ч. в РУ МВР – Казанлък е получено съобщение, че  неизвестно лице, чрез взломяване малкото неподвижно стъкло на лява врата, проникнало в лек автомобил “Опел Астра”, отворило предния капак на колата и извършило кражба на акумулатор.

Пътно транспортни произшествия
На 09.05.2009г. в 19.10 ч. по пат  І-5 от Казанлък за Стара Загора се е движел лек автомобил “Рено Сценик”, управляван от 50-годишната М. И. от с. Дъбово, общ. Мъглиж.  На около  2 км след  бензиностанция  "Лукойл"  при движение с несъобразена скорост и неспазване на  дистанция, автомобилът застигнал и ударил   движещия  се  пред  него “Фиат Темпра”,   управляван от П.Н. (45) от Стара Загора.  В резултат на удара “Рено”-то  се  е преобърнало на  пътното  платно, а “Фиат”-ът  се  ударил в дясна странична ограда. При катастрофата, возещото се в “Рено Сценик” 4-годишно момиченце е получило порезни рани на лява ръка и в областта на главата, а 10-годишната му сестра - фрактура  на  ляво  рамо. Пострадал е и возещият се в “Фиат Темпра” 46-годишен старозагорец, който получил охлузна  рана  в  областта  на  челото.  10-годишното момиче е настанено за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. На сестричката му и на пострадалия пътник от “Фиат”-а е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая е образувано досъдебно производство.

Един загинал и осем ранени при катастрофа край с. Послон.  
На 10.05.2009 г. около 14.20 ч. по път ІІ-66  (Стара Загора – Нова Загора)  в посока запад се е движел лек автомобил “Фиат Типо”, упрявляван от 34-годишната Р.С. от с. Стоил войвода, общ. Нова Загора.  В източния край на с. Посдлон, на прав участък от пътя, обозначен с пътни знаци (А 40)  като място с концентрация на пътнотранспортни произшествия, “Фиат”-ът е бил застигнат от лек автомобил “Рено Лагуна”, управляван от 38-годишният Х.П. от Нова Загора. Поради неспазване на дистанция, “Рено”-то удря “Фиат”-а в задната дясна част.  В резултат на удара “Фиат”-ът навлязъл в платното за насрещно движение и е ударен от движещ се  на изток микробус “Мерцедес”, управляван от И.С. (50) от Раднево.  34-годишната жена, която е управлявала лекия автомобил “Фиат” без обезопасителен колан е загинала на място. Пострадали са 8 от пътниците в микробуса, шестима от които са норвежки граждани, като един от чужденците (64-годишен мъж) е с опасност за живота.  Водачът на “Рено Лагуна” не е пострадал. Нанесени са значителни материални щети и по трите автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите на микробуса и “Рено Лагуна”. По случая е образувано досъдебно производство.  Към  18.00 ч. на 10 май движението по път ІІ-66 е възстановено.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: