Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

238 нарушения са устанени по време на приключилата акция “Алкохол и неправоспособност”


 По разпореждане на генералния комисар на МВР Павлин Димитров по време на Великденските  празници и почивните дни 1-6 май на териториятана цялата страна се проведоха полицейски операции “Алкохол и неправоспособност” . 

В двата периода на територията, обслужвана от ОД МВР – Стара Загора са проверени общо 1405 МПС, от които 589 по време на Великденските празници /18- 20 април/ и 816  през почивните дни 1-6 май.

По време на Великденските празници пътните полицаи в областта са съставили общо 78 акта за установени административни нарушения на Закона за движение по пътищата, от които 14 – за управление на МПС, след употреба на алкохол; 10 – за управление на МПС от неправоспособни водачи и 10 – за неползване на обезопасителни солани.

Във втория етап на акцията 1-6 май са съставени 147 акта за установени административни нарушениа на Закона за движение по пътищата, а на 23-ма водачи са наложени глоби по фиш. От тях за управление на МПС, след употреба на алкохол са санкционирани 9 водачи, 7 са лицата, заловени да управляват МПС, без да притежават правоспособност. 28 от наказанията са нарложени за неползване на обзопасителен колан. 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: