Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Втора тежка катастрофа с тежко ранени хора в участъка Тулово – Ягода


 Началникът на РУ МВР – Казанлък събра на спешно работно съвещание представители на институции и пътни фирми

На  08.05.2009 г. около  08.10 ч.  на път І-5 от Казанлък за Стара Загора са се движили лек автомобил “Опел Омега”, управляван от И.Р. (45) от Казанлък и  лек автомобил “Шкода  Октавия” , управляван от Г.Е. (44) от Горна Оряховица. На около 300м от разклона за с. Тулово, общ.Мъглиж, на прав участък от пътя, маркиран с единична непрекъсната осова  линия, двете коли са били изпреварени от лек автомобил “Мазда”  с неустановен  модел  и  регистрационен номер, който при прибиране в лентата си за движение  ударил “Опел Омега”. При удара “Опел”-ът се отклонил вдясно и движещият се след него  лек автомобил “Шкода Октавия”, се ударил в предната му лява гума, напуснал платното за движение и се ударил в крайпътно дърво вдясно.

В резултат на удара, водачът на “Шкода Октавия” е получил травматичен шок и охлузно  контузни рани и е настанен за наблюдение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Возещата се в автомобила 44-годишна жена е  получила фрактура на черепа и на дясната ръка, а втората пътничка (39 г.) -  фронтална  фрактура  на  черепа. Двете пострадали жени са транспортирани в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота.

Пострадалият водач и пътничките са ползвали обезопасителни  колани.

При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача И.Р. Поради влошеното здравословното състояние Г.Е. не е тестван с техническо средство и му е взета кръвна проба за химически анализ.

 По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: