Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 04.05.2009


 Грабеж :
На 02.05.т.г. около 18.50 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение, че в района на с. Ръжена, общ. Казанлък е извършен грабеж на едно агне. Установено е, че около 18.00 ч. в местността «Суширните» до с. Ръжена двама неизвестни с лек автомобил, неустановена марка и регистрационен номер, след използване на физическа сила са съборили на земята 65 годишен овчар, й са му отнели едно агне, след което са потеглили в посока с. Кънчево, общ. Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби :
На 02.05.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ, е проникнато в частен апартамент, намиращ се в Казанлък, обитаван от 61 годишен казанлъчанин, откъдето е извършена домова кражба на сумата от 4 850 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.

Бързо производство
На 03.05.2009 г. в Павел баня на ул. “Освобождение” полицейски екип  е заловил А.Ф. (26) от Павел баня да управлява лек автомобил “Мерцедес”  след употреба на алкохол с концентрация в кръвта над 3.39 промила. По случая е образувано бързо производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: