Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 27.04.2009

 Грабеж
На  26.04.2009 г.  в 08.20 ч.  в РУ МВР – Казанлък е получено  съобщение, че във ФСМП е постъпило лице, след нанесен побой. При извършената проверка на място, пострадалият 23-годишен казанлъчанин заявил, че около 07.00 ч. на същата дата в близост до дискотека в центъра на града е бил нападнат от две неизвестни лица, които му нанесли побой и му отнели мобилен  телефон, портфейл с документи и яке. В резултат на побоя младежът е получил охлузвания  и  загуба  на  съзнанието. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.

Кражби  
На 24.04.2009 г. около 14.30 ч. в Полицейски участък - Мъглиж е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на дясно предно стъкло, проникнало в лек автомобил  “Опел Тигра”, отворило багажника и извършило кражба на чифт мъжки обувки, гидория и оборудването. Автомобилът е бил паркиран в района на бензиностанция в Мъглиж. По случая е образувано досъдебно производство.

На  25.04.2009г.  около  09.20ч.  в РУ МВР - Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване с твърд предмет на предно ляво стъкло, проникнало в лек автомобил “Опел Кадет” и извършило кражба на автокомпактдиск-плейър “Пайнер”. Автомобилът е бил паркиран в кв. “В. Левски”. По случая е образувано досъдебно производство.

Други
На 24.04.2009 г. около 13.30 ч. в РУ МВР – Казанлък е получено съобщение от 28-годишен мъж от Мъглиж, че около 12.00 ч. на същата дата в с. Хаджи Димитрово е бил нападнат от четири неизвестни лица, които му нанесли побой, счупили предно панорамно стъкло на личния му автомобил и избягали в неизвестна посока. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: